ROLAN GAROS: Ana protiv Izraelke Per u drugom kolu, Krajinoviću četiri gema

 
  • 0

Srpska teniserka "razbila" špansku igračicu Arubarenu - 6:1, 6:1, mladi Somborac izgubio od Francuza Devildera 6:2, 6:2, 6:0

Lako i ubedljivo je Ana Ivanović eliminisala špansku igračicu Laru Arubarenu Vesinu 6:1, 6:1 i plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske. Sledeća protivnica biće joj Izraelka Šahar Per koja je pobedila Kanađanku Stefani Diboa 6:2, 6:2. Uspešnija bi u trećem kolu igrala s pobednicom susreta Italijanke Sare Erani i Amerikanke Melani Uden.

S druge strane perspektivni srpski teniser Filip Krajinović prošao je kao bos po trnju na svom debiju na turnirima za gren slem. U duelu igrača koji su prošli tri kola kvalifikacija za Rolan Garos Francuz Nikola Devilder je pobedio mladog Somborca 6:2, 6:2, 6:0.

Srpska teniserka zablistala je na startu drugog gren slema sezone i protiv nejake rivalke najavila da bi ovaj turnir mogao da bude prekretnica u njenoj sezoni.

Oba seta ličila su jedan na drugi. Ana je bila sigurna na servis, uzimala je protivničin, pa nijednog trenutka nije bilo ni najmanje dileme oko konačnog pobednika.

U drugom kolu Ivanovićeva će se sastati sa pobednicom duela između Izraelke Šahar Per i Kanađanke Stefani Duboa.

(Telegraf.rs)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA