Seksi supruga zvezde Intera dogovorila mu transfer u novi klub!

 
 ≫ 
  • 2

Alarm među navijačima "neroazura" posle objave Vande Nare da klub želi da proda najboljeg strelca Maura Ikardija

Argentinac Mauro Ikardi (23) napustiće Inter ovog leta, jer, kako tvrdi njegova supruga, ujedno i njegov agent Vanda Nara - Inter želi da ga proda.

Ova vest prilično je uzburkala strasti na Apeninima, posebno među navijačima "neroazura", jer je reč o najboljem napadaču ekipe, sa 16 golova minule sezone, a ukupno 47 na 88 utakmica u prethodne tri sezone. Uz to i kapitenu.

I ne samo da je postalo izvesno da Ikardi napušta klub, već je poznata i njegova naredna destnacija: u pitanju je Atletiko Madrid sa kojim je njegova supruga Vanda, navodno, dogovorila transfer.

- Onako kako ja to vidim, Inter je odlučio da proda Ikardija. Mnogo klubova je zainteresovano da ga angažuje. Procenićemo situaciju uz dužno poštovanje prema svakom - rekla je Vanda.

- Mauru će biti žao da ode iz Intera, ali, kako smo razumeli, klub je u delikatnoj finansijskoj situaciji i ne može sebi da priušti njegov ostanak. U njegovom ugovoru ne postoji otpusna klauzula, tako da se nadamo da Inter neće "zacepiti" sa obeštećenjem i nuditi ga iznad njegove realne vrednosti.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema navodima italijanskih medija, do razmimoilaženja Ikardija i Intera je došlo jer je igrač zatražio reviziju ugovora, samo godinu dana nakon što je potpisao novi, pa sada traži 4 miliona evra po sezoni.

Moguće naredne destinacije Argentinca su Mančester, Čelsi, Arsenal i Liverpul koji će morati da izdvoje 40 miliona evra ako žele da ga kupe.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    10. jul 2016 | 14:54

    Mogu da zamislim kakve pregovaracke osobine poseduje....

  • Russell Westbrook

    10. jul 2016 | 17:10

    Bila je zena Maksi Lopeza, koji je dao Ikardiju da zivi u njegovoj kuci, dok ne sabere dinar, kada je dosao iz Argentine, a ovaj mu oteo zenu..Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA