Danas na Rolan Garosu Ana i debi Krajinovića

 
  • 0

Ivanovićeva u prvom kolu protiv Španjolke Lare Aruabarene Visino, a Filip protiv Francuza Devildera

Danas počinje Rolan Garos, jedini od četiri turnira za gren slem koji se igra na šljaci. Od sedam srpskih predstavnika u glavnom žrebu na teren će njih dvoje.

Ana Ivanović (13. na svetskoj listi), pobednica pre četiri godine, igra protiv Španjolke Lare Aruabarene Visino (134), koja je prošla tri kola kvalifikacija.

Filip Krajinović (619) debituje na turnirima za gren slem, a sastaje se s domaćim teniserom Nikolom Devilderom (281), kome je ovo šesto učešće na pariskoj šljaci. Obojica su prebrodili tri kola predtakmičenja.

I Ana i Filip igraju treći meč, pa bi oboje na teren trebalo da izađu oko 15 časova. Program počinje u 11 časova.

Podsećamo da najbolji teniser sveta Novak Đoković u prvom kolu igra protiv Italijana Potita Staračea, Viktor Troicki se sastaje s Brazilcem Tomašom Belučijem, a Janko Tipsarević s Amerikancem Semom Kverijem.

Prva protivnica Jelene Janković je Austrijanka Patrisija Majer Ahlajtner, dok Bojana Jovanovski ima težak posao protiv Poljakinje Agnješke Radvanjske, trećeg "reketa" sveta.

 

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA