ROLAN GAROS: Novaku na putu do finala stoje Federer i Conga

 
  • 0

Đoković na Rolan Garosu startuje protiv Italijana Staraćea, Tipsarević protiv Sema Kverija, Troicki ide na Tomasa Belučija

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković na putu ka finalu Rolan Garosa najverovatnije će morati da savlada Žoa Vilfreda Congu i Rodžera Federera.

Đoković će u prvom kolu Rolan Garosa igrati protiv Italijana Potita Staraćea, odlučeno je danas žrebom u Parizu. Novak je lako dobio jedini prethodni meč sa Italijanom 2007. godine. U drugom kolu čeka ga Australijanac Lejton Hjuit ili Slovenac Blaž Kavčic, a u trećem najverovatnije Austrijanac Jirgen Melcer.

U toj polovini žreba je i Rodžer Federer, što znači da je moguća repriza prošlogodišnjeg polufinala, kada je Švajcarac zaustavio Novakov pobedonosni niz. Pre toga na Ðokovićevom putu mogao bi da bude Francuz Žo-Vilfred Conga.

Janko Tipsarević, kao osmi nosilac, u prvom kolu igraće protiv Amerikanca Sema Kverija, prošlogodišnjeg šampiona Srbija opena, od kojeg ima slabiji međusobni skor 3:1, dok će Viktor Troicki igrati sa nezgodnim Brazilcem Tomasom Belučijem.

Video: I Delije i Grobari skandirali zajedno Robertu Prosinečkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA