Drugi Španac je trebalo da šutira penal protiv Hrvata, ali je pustio Ramosa!

 
 ≫ 
  • 1

- Uvek imamo poverenja u onog koji odluči da šutira - poručio je fudbaler "furije"

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Španije Andres Inijesta rekao je da je on nameravao da šutira penal protiv Hrvatske u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva u Francuskoj, u kojem su slavili "kockasti" 2:1.

Prestrogo dosuđen penal odbranio je Danijel Subašić Serhiju Ramosu.

>>> TAJNI ZNAK: Kapiten Hrvatske odao svom golmanu gde će Ramos pucati penal (VIDEO)

- Nameravao sam da izvedem penal, ali Ramos je tražio da on to uradi. Bio je uveren da će postići gol. Uvek imamo poverenja u onog koji odluči da šutira - otkrio je Inijesta, i potom analizirao meč:

- Nismo imali sreće, promašen je jedanaesterac, a zbog poraza prolazimo kroz loše trenutke. Ali, to se događa. Sada moramo da nastavimo i pripremimo se za utakmicu sa Italijom, uz cilj da stignemo što je moguće dalje. U teoriji sada se moramo suprotstaviti snažnijim reprezentacijama, u ovom delu žreba, ali nikad se ne zna šta može da se desi. Fudbal je takav - zaključio je vezni igrač Barselone.

Hrvati su naneli prvi poraz Špancima na EURO posle 12 godina, a uspeh dodatno dobija na značaju jer je ostvaren bez najboljih igrača Luke Modrića i Marija Mandžukića.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borivoj Smuk

    22. jun 2016 | 12:02

    Drago mi je što su hrvati potvrdili i pored namještenog penala za spaniju, momci igraju dobar fudbal i izgaraju na terenu za dobar rezultat reprentizacijue, taktički dobro postavljeno i odradjeno svaka čast treneru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA