Del Boske ni reč o Hrvatima, ali je priznao: U svlačionici Španije bio je muk

 
  • 6

Selektor "furije" kaže da njegova ekipa ne voli da gubi i da nije planirala da u osmini finala igra protiv Italije

Fudbalska reprezentacija Hrvatske priredila je veliko iznenađenje u trećem kolu D grupe Evropskog šampionata u Francuskoj, pošto je savladala dvostrukog uzastopnog šampiona Španiju 2:1 (1:1) i kao prvoplasirana prošla u osminu finala.

Selektor "furije" Visente Del Boske istakao je da je njegova ekipa zabeležila neočekivan poraz.

>>> TAJNI ZNAK: Kapiten Hrvatske odao svom golmanu gde će Ramos pucati penal

- Ovo je zbilja neočekivan poraz. Kontrolisali smo utakmicu, dominirali veći deo, ali smo loše odigrali u odbrani. Možda smo stajali previsoko u odbrani u drugom poluvremenu, ali to je naš stil igre - rekao je Del Boske.

- Ali, nismo dobro čuvali loptu. Nije da krivim igrače, oni su odlično odradili prve dve utakmice, svi smo krivi. Protiv Hrvatske smo propustili priliku da budemo prvi u grupi. Imali smo i penal, imali smo sve, a izgubili smo. U svlačionici je bila neviđena tišina. Momci ne vole da gube. Sada moramo na Italiju i tome se nismo nadali. Ali, to je fudbal i nema nam druge nego da izbacimo Italijane u osmini finala - rekao je španski trener.

>>> Poznato 12 učesnika osmine finala

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    22. jun 2016 | 09:03

    Sramota brate pa to je Španija čoveče svetski šampion i igrala sa najjčima u timu a hrvati sa decom i to kako da im se čovek divi pa ovo se jednoj Španiji nije smelo desit....

  • car

    22. jun 2016 | 09:43

    E sada na Italija ima da poduvate malo, Forza azzuri

  • Osecaj me ne vara

    22. jun 2016 | 11:59

    Videti Spance kako pate to je neprocenjivo... :D Bravo Hrvati, u Vama tece srpska krv i Vi to znate... :D Ne igrate i ne slavite vi za dzabe uz Uzicko kolo... Samo napred... Ako Hrvati ovako nastave da igraju bice Evropski prvaci, zivi bili pa videli, samo ako odrze ovakav kvalitet!!! Baciti ovako ponizavajuce Spance u rvoj postavi na kolena nije nimalo lako... S druge strane, Spanci su to....!!! Nemojte samo da se desi da Spanija Hrvatska bude finale... E onda su ga ugasili Hrvati!!! Samo da ne bude ovo takozvana Pirova pobeda!!! Samo polako, treba se radovati na kraju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA