BRUTALNA KAZNA ZA RUSE: Atletičarima zabranjeno da se takmiče na Olimpijskim igrama!

Svetska antidoping agencija suspendovala je ruske atletičare sa svih međunarodnih takmičenja jer nisu ispoštovali kriterijume članstva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ZILE
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Гаврило Принцип

    20. jun 2016 | 16:26

    Или кажњавају данас Русе или Србе. Демонизација још увек траје.

  • Hemicar, fizikohemicar, rusofob

    17. jun 2016 | 22:44

    Kao student ove divne prirodne nauke , tvrdim da pola posetilaca ovoga sajta najvise neobrazovanih rusofila lupa gluposti.Kakve farmakomafije kakvi bakrac?? To sto je rusija 4 sila u novom svetaskom poretku to sto je amerika vodeca geopoliticka sila i uz rusiju najmodernija vojna i najjaca vojska sveta, e sad sto amerikanci imaju najvecu moc i imace je jos dugo dok moj dragi gospoduin rokfeler bude bio ziv i zdrav i jos familija koje su mecene danasnjeg vremena , vi necete shvatiti koliko je americka hegemonija ili sad semihegemonija kako vi zovete korisna, idite u sibir sa ruskim atletama, amerika je na vrhu i nece skoro propasti nece (radojsa, nebojsa, smiljane sve srpski seljacki rusofili koji kako prdnu tako prognoziraju sa smradom od pasulja iz usta propast dolara i Bozju kaznu u vidu nepogoda HAHAHAHAH to je vas odgovor na hegemoniju USA i naravno malo sofisrticiraniji rusofili , potpunop neobrazovani za prirodne nauke , mesari i drvosece , PUTIN CE VAS SREDITI AHAHHA koliko nemate pojma o svetskom poretku nece se on menjati no, mozda rusija i dodje na mesto KINE ali i to je nemoguce, pomirite se da amerika ne ide nidje :) ni iz crnog mora ni iz evrope jer neko mora packe lupati evropljanima koji su bas nepouzdani , amerika ima svojih problema ali ih regulise hvala Bogu CIA eliminise i regulise sve pretnje ( i da 11 septembar je bio reziran da bi se diktatort sadam kon acno svrgnuo) tako da disite duboku rusofili nebitni ste i krezavi a bogami intelektualno na nivou Putina, tj nikakvi.Nece amerika nidje ni iz evrope ni sa crnog mora ;)

  • blaf

    17. jun 2016 | 21:18

    Фармација! Чим амери открију нови препарат постојећи стављају на листу забрањених (Шарапова)! А о тоталном рату против Словена и православља не треба трошити речи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA