Partizan dovodi fudbalera Olimpijakosa: Idem na lekarske preglede, 99% potpisujem! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 8

Marko Janković, koji je i dete Partizana, po svemu sudeći ponovo oblači crno-beli dres

Foto: Twitter.com/@M10J000 Foto: Twitter.com/@M10J000

Partizan je na pragu potpisivanja petog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Mladi vezista Olimpijakosa, Marko Janković doputovao je u Beograd, gde bi u toku dana trebalo da prođe lekarske preglede, posle čega će se priključiti treninzima crno-belih, prenosi Sport.

>>> Partizan dovodi napadača na probu! Kažu - novi Lamin Dijara (VIDEO)

Agenti reprezentativca Crne Gore dogovorili su njegovu pozajmicu na godinu dana, ali ostaju još neki detalji, tačnije klauzule u konačnom dogovoru da bi se zaključio sporazum.

- Stigao sam u Beograd i danas ću proći lekarske preglede, sve ide kako sam priželjkivao i mnogo sam srećan. Čekam samo ''mig'' agenata i Olimpijakosa, pa da počnem sa treninzima. Ali ako hoćete da vam dočaran procentualno koliko sam blizu prelaska u Partizan, to je 99 odsto - rekao je Janković za Sport.

A photo posted by markojankovic (@marko10j) on

- Ostali su još neki sitni detalji dogovora, no, verujem da sve to neće biti problem kada je prebrođen onaj teži deo. Dolazim da bih igrao u klubu koji volim, osvajao trofeje i takmičio se u Evropi. Siguran sam da će Partizan u narednoj sezoni biti glavni konkurent za titulu i želim da budem deo te priče - zaključio je Janković.

Janković je nedavno debitovao za reprezentaciju Crne Gore, kada je u Istanbulu poražena od Turske sa 1:0 u prijateljskom meču, kada je ušao u igru u 64. minutu.

Karijeru je počeo u Partizanu, gde je prošao mlađe selekcije, kada je otišao u Olimpijakos. Tamo ipak nije dobio šansu, već je prosleđivan na pozajmice OFK Beogradu pa Mariboru, gde je i odigrao proteklu sezonu.

Pogledajte neke od poteza Jankovića koji se mogu videti na Jutjubu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bube

    14. jun 2016 | 10:35

    Pravo pojačanje - jedan na jedan odličan,pregled igre,uvek otkriven,dobar paker,stabilan,služi se obema nogama.....posle dužeg vremena imamo trenera koji će uraditi lično pojačanja koja traži,tako da neće moći da kaze "nisam ja napravio selekciju tima"sto obicno umeju da kažu.

  • Vladimir Grobar

    14. jun 2016 | 09:13

    Sto se tice Grcke ti si izgleda jednom bio tamo na moru, ali lopte vidio nisi.

  • Saki

    14. jun 2016 | 17:58

    Koji je ovaj hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA