Murinju stiže prvo pojačanje: Da li je moguće da ovaj igrač ovoliko košta?!

 
  • 3

Viljarel je najveći pobednik ovog transfera zbog razlike koju će ostvariti na ime prodaje defanzivca

Renoviranje igračkog kadra Mančester junajteda krenuće sa Erikom Bejlijem (22), prema pisanju engleskih medija, prvim igračem koji će stići na "Old Traford" od kada je na klupu "đavola" seo Žoze Murinjo.

Bejli je centralni defanzivac, izuzetno jak i stabilan (187 cm, 77kg), prethodnu sezonu proveo je u Vilajrealu i toliko mu je trebalo da se istakne kao jedan od najboljih igrača na toj poziciji, mada je, ruku na srce, malo onih koji su pre dve ili tri godine imali uopšte pojma o ovom fudbaleru.

Mančester k`o Mančester, "otvoriće" se i za ovog igrača, kao što je to radio i u vreme dok je Luj Van Gal rukovodio transferima.

Engleski klub platiće Viljarealu 30 miliona funti, što je približno 40 miliona evra, a posao bi trebalo da bude završen do kraja nedelje, jer je igrač već najavljen na lekarskim pregledima za utorak ili sredu najkasnije.

Najveći pobednik u ovoj priči je, ipak, Viljareal, jer je prethodnog leta doveo Bejlija iz Espanjola za "smešnih" 5,6 miliona evra, a sada ga prodaje za sedmostruko veći iznos.

Bajern, Barselona, Arsenal i Pari Sen Žermen su u prethodne dve sezone, kako se navodi, pratili reprezentativca Obale Slonovače.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor PFK

    7. jun 2016 | 19:24

    A Ibrahimović???

  • Milan

    8. jun 2016 | 00:15

    Ja sam ovog igrača gledao pre par godina možda pre 3-4 god na afričkom kupu nacija i tada mi se generalno svideo u reprezentaciji međutim kasnije kad sam ga gledao u primeri često je ispoljavao nesigurnost i kada napravi jednu grešku sklon je ponavljanju istih a inace jak je u duel igri ne plaši se duela često je i pregrub pa zbog toga msm da će mu ostrvski fudbal odgovarati a inace msm da je ova cena za njega mnogo velika pa nije se bas toliko pokazao i iskazao da bi se ovoliko platio i mislim da nije to prava cena da su novinari to napumpali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA