≫ 

Slaviša Kokeza novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije (VIDEO)

 ≫ 

U Kući fudbala u Pazovi, dobili smo novog lidera srpskog fudbala

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dima
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • andjelina

    21. maj 2016 | 11:57

    Konacno pravi covek na pravom mestu,zelim mu puno uspeha,i znam da ce popraviti mnogo toga,sto ne valja u fudbalu,nadam se da ce se i kisarka popraviti,tj.da ce se dripci i sljam od menadzera proterati iz sporta,verujem da ce te dripce Kokez proterati!

  • mr.no

    20. maj 2016 | 23:17

    Kamera?! ... Ide! Ton!? ... Ide!

  • Sumadinac

    20. maj 2016 | 20:18

    Tomislav Karadžić o Slaviši Kokezi i Draganu Simoviću: - "Slaviša Kokeza je do nedavno bio potpuno nepoznat javnosti, bez bilo kakvog obrazovanja, pogotovo ne fudbalskog. Uz nesrećnog predsednika jednog posrnulog beogradskog kluba, tvorca sistema "tri za tri", mog predhodnika, protiv koga se vodi proces zbog malverzacija u transferima igrača i svog tekstopisca uvodnog saopštenja Gorana Vesića, on je "lokomotiva promena u srpskom fudbalu". Kažu da se nekada bavio dilerisanjem, a sada drži kafanu u koju dolaze igrači, najviše Crvene zvezde. Postao je ugostitelj, a delatnost je, pričaju mnogi, proširio izdavanjem "soba na sat".Igračima. Pitam se šta je taj čovek, svodnik ili funkcioner Crvene zvezde? I to je potpredsednik našeg najvećeg kluba!? I čovek koji drži nekome moralne lekcije. Koliko znamo mi u FSS a verujte da znamo mnogo, od njega je traženo da u klubu ispita zloupotrebe prethodne uprave i grubo rečeno, otera sve menadžere, a on je samo prebacio sve kontakte sa menadžerima na - sebe. I direktno dovodi igrače, usput se javno hvali po beogradskim kafićima i auto-perionicama o procentima koji dele. I potpredsednik Crvene zvezde i njemu slični novokomponovani „fudbalski radnici" snimili su stanje brzo i već uplovili u gore navede vode i dele procente po auto - perionicama. Ali na putu su im "Tole, lopov" i FSS. (Saopštenje FSS iz avgusta 2013. godine)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA