Bivša prva teniserka sveta se povukla sa Rolan Garosa

 
  • 1

Rolan Garos ostaje bez bivšeg broja jedan u ženskoj konkurenciji

Bivša prva teniserka sveta Karolina Voznijacki, povukla se sa Rolan Garosa zbog povrede desnog skočnog zgloba, koji joj pravi problem od početka sezone.

Voznijacki je druga teniserka koja se povukla sa Rolan Garosa, pošto je prethodno zbog problema sa leđima od takmičenja u Parizu odustala i Belinda Benčić iz Švajcarske.

Dankinja je kao 34. teniserka sveta trebalo da bude 31. nosilac na Rolan Garosu. Poslednji put je igrala u martu kada je poražena od Ukrajinke Eline Svitoline u Majamiju.

Zato je iskoristila vreme da se baci u manekenske vode i bila je više nego aktivna na tom polju, a posebno su bile interesantne njene potpuno gole fotke.

Prošle godine Voznijacki je izgubila u drugom kolu Rolan Garosa, a ove godine je u prvom kolu završila takmičenje na Australijan openu.

Spekuliše se i da će Rodžer Federer da se povuče sa Rolan Garosa, ali on još uvek to nije potvrdio.

Takmičenje na Rolan Garosu održaće se od 22. maja do 5. juna. Titulu u ženskoj konkurenciji braniće Amerikanka Serena Vilijams, a u muškoj Švajcarac Sten Vavrinka.

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA