Dejan Stanković ponovo u kopačkama: Rekorder Srbije će igrati ''utakmicu života'' u Humskoj!

 
  • 5

Rekorder po broju nastupa za nacionalni tim uskladio obaveze i naći će se na terenu stadiona Partizana, u homanitarnom meču ''Asovi za decu''

Nekadašnji proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković, rekorder po broju nastupa za državni tim, biće učesnik humanitarnog meča na stadionu Partizana pod imenom "Asovi za decu", od kojeg će sav prihod biti namenjen izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera biće kapiten ekipe koju će sa klupe predovoditi Radomir Antić, dok će u timu Bore Milutinovića ta uloga pripasti nekadašnjem saigraču iz reprezentacije Predragu Mijatoviću.

- Veoma mi je drago što sam u poslednjem momentu uspeo da uskladim obaveze i zajedno sa svojim prijateljima zaigram na najvažnijoj utakmici koja postoji, utakmici za našu decu. Pozivam sve ljubitelje fudbala da budu na stadionu Partizana sledećeg utorka, kao i da podrže akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja - poručio je Stanković.

Nastup je potvrdio fudbaler Verone Boško Janković, a ranije su to učinili Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić i mnogi drugi...

Foto: Promo Foto: Promo

Tačnije, na meču će još zaigrati: Andrija Delibašić, Niša Saveljić, Marjan Marković, Igor Gluščević, Jovan Stanković, Damir Čakar, Dragan Mladenović, Saša Ilić, Raća Petrović, Perica Ognjenović, Željko Brkić, Lola Smiljanić, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Nemanja Rnić, Đorđe Pantić, Mirko Poledica, Radiša Ilić, Ivan Tomić, Milivoje Ćirković, Bojan Đorđić, Goran Plavi Stevanović, Darko Tešović, Ljubiša Dunđerski, Zoltan Sabo, Milan Stepanov, Dejan Radić, Nenad Kovačević, Nikola Lazetić, Milivoje Ćirković i Darko Ljubojević, Milan Biševac, Goran Drulić, Milovan Rajevac, Nenad Lalatović i Slavoljub Đorđević.

Glavni sudija na meču biće fudbalska legenda Miroslav Radoman, dok će pomoćne sudije biti Zoran Petrović iz Soko Banje, Dušan Đukelić iz Lazarevca i Radovan Stepanović iz Novog Sada.

Ulaznice za veliki humanitarni meč "Asovi za decu" prodaju se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara su zapad i istok, dok porodične ulaznice (tri) koštaju 1.000 dinara.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Karte možete kupiti putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu i onlajne preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. Karte će biti dostupne i na blagajnama FK Partizan pred sam događaj.

Humanitarni meč, koji se igra 24. maja od 20 sati, biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hemato-onkološkog odeljenja mogu to učiniti slanjem SMS-a na broj 1150.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape023

    16. maj 2016 | 15:21

    Od ovih veterana da se napravi repka i da se kvalifikujemo na svetsko

  • Derac

    17. maj 2016 | 03:00

    wow ovo je prava reprezentacija! sa njima bi otisli na sp, i u ovim godinama su bolji od ovih koje imamo sad...

  • Kalabic

    16. maj 2016 | 15:20

    Bravo za akciju u sampione!Svi na stadijon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA