Tadić se raduje okupljanju reprezentacije: A ko ne želi da igra za svoju zemlju?

Fudbaler Sautemptona tvrdi da je do sada maksimalno iskorišćen u reprezentaciji kad ju je s klupe vodio Siniša Mihajlović

  • 4
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Odlazak Radovana Ćurčića sa mesta selektora otvorilo je vrata fudbaleru Sautemptona Dušanu Tadiću da se ponovo okrene reprezentativnom dresu.

Ukoliko ga novi selektor Slavoljub Muslin stavi na spisak, Tadić će se rade volje odazvati. Štaviše, već se raduje okupljanju.

- Jedva čekam novo okupljanje, kada je sve kako treba ja nisam problem. Nisam bio, niti ću biti, a ko ne želi da igra za svoju zemlju - rekao je Tadić za "Novosti".

On tvrdi da je u nacionalnom timu maksimalno iskorišćen kada je na klupi sedeo Siniša Mihajlović, kada mu je poverena pozicija plejmejkera.

- Mislim da sam jedino bio maksimalno iskorišćen kod Siniše Mihajlovića, kada sam i pružao najbolje partije u dresu sa državnim grbom. Ne znam da li se to moje mesto zove plejmejker, svejedno, ali sam najbolji kada sam "na lopti". U Sautemptonu šaram i levo i desno, pa se pojavim iza najisturenijih igrača. Tada sam najopasniji po gol, a i moja dodavanja se lako pretvaraju u pogotke - poručio je Dušan Tadić.

Na kraju je otkrio da mu je uprava Sautemptona ponudila nov ugovor, ali da će o tome više priče biti kada se sezona zvanično završi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zombilend

    9. maj 2016 | 23:14

    Mora dobiti poziv, bez obzira na skorašnje izjave!

  • Dragan

    10. maj 2016 | 08:08

    Nemojte da huskate ljude protiv igraca koji nemaju savez koje vode slepi treneri pre svega nestrucni.

  • Iggy

    10. maj 2016 | 08:38

    Ko jednom bez razloga odbije reprezentaciju nikada vise da mu se ne salje poziv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA