Stižu reakcije iz Čuke, posle petarde na svom terenu: Nismo leteli posle Zvezde i Partizana, nećemo ni sada padati!

 
  • 6

Sportski direktor Matijašević dao punu podršku svom timu

Iako još nije gotov, s pravom možemo reći da se iza fudbalera Čukaričkog nalazi jedan težak vikend - poraz od Radničkog iz Niša (5:1) na svom terenu i gubitan drugog mesta na tabeli.

Vremena za očajavanje nema jer su Brđanima potrebna još tri boda iz poslendja dva meča kako bi matematički obezbedili Evropu. Ni to drugo mesto nije izgubljeno jer im Partizan beži samo bod.

>>> I Real da pozavidi Nišlijama: Radnički dao PET golova Čukaričkom!

- Kao što nismo leteli posle pobeda protiv Partizana i Zvezde, tako nećemo ni sad da očajavamo ili da padamo u depresiju. Mnogo puta smo čuli do sada "u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi". Nećemo seći ništa preko noći. Ovi momci imaju snage da ostvare konačan cilj, to je mesto koje vodi u Evropu. Lično verujem da ćemo u tome uspeti. Nismo očekivali da ćemo tako brzo i na taj način primiti prva dva gola. Ekipa je posle toga pala i dobro je da nismo primili još koji gol do kraja prvog poluvremena - istakao je sportski direktor Vladimir Matijašević i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Očigledno da se prvih 45 minuta završilo debaklom. Međutim ipak mogu da budem zadovoljan odnosom i igrom u drugom poluvremenu u kojem je ekipa pokazala da i posle 0:4 može da igra i da se nosi sa teretom rezultatskog debakla. Čestitao bih Radničkom na očigledno zasluženoj pobedi.

Sledeći meč je za sedam dana protiv Voždovca u gostima. Imperativ pobede svakako neće nedostajati pošto je u pitanju overa Evrope.

- Naša je obaveza da dostojanstveno završimo šampionat, jer je mnogo uloženo da budemo na mestu na kojem smo sada. Ekipa se malo opustila, u to nema sumnje, nedostajalo je i nekoliko igrača zbog kartona. Verujem da će prevazići trenutnu situaciju koja je u neku ruku alarmantna posle poraza u prethodne dve utakmice na našem terenu. Ne može da bude više opuštanja - rekao je Matijašević.

Svoje viđenje teškog poraza izneo je i kapiten Filip Stojković.

Foto: Fkcukaricki.rs Foto: Fkcukaricki.rs

- Niko od nas nije ni u snu mogao da pomisli da ćemo posle takve serije i pobeda koje smo teškom mukom ostvarili sada biti u ovakvoj poziciji. Objektivno sami smo krivi. Nema tu šta mnogo da se drugo kaže. Na kraju se pamte samo rezultati. Kao što će se pričati o pobedama Čukaričkog protiv Zvezde i Partizana, tako će neko reći i da smo posle toga primili od Radničkog pet komada kome čestitam na pobedi - rekao je Stojković i dodao:

- Velike pobede i teški porazi su ipak sastavni deo sporta. To što vas ne slomi, može samo da vas ojača. Idemo u goste Voždovcu da se nadigravamo, da pokušamo da pobedimo, to je naš imperativ u ovom momentu.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    8. maj 2016 | 12:50

    Bićete zauvek mali klub iz predgrađa.Umesto da učinite nešto veliko,budete vicešampioni države vi ovako sramno igrate

  • Eeeejjj

    8. maj 2016 | 12:29

    Al se ovde fino namesta.....

  • Mali klub

    8. maj 2016 | 12:25

    Da niste poleteli, ne bi vas sada ponizavali u vasoj kuci...ipak ste vi samo mali klubic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA