Milošević i dalje tvrdi: Srbija bi sa Ćurčićem išla na Svetsko prvenstvo!

 
  • 14

Bivši direktor reprezentacije svoju ostavku objasnio kao moralni čin posle razlaza selektora i saveza

Talas promena koji je zapljusnuo Fudbalski savez Srbije nije zaobišao ni sada već bivšeg drektora reprezentacije Savu Miloševića.

>>> Milošević podneo ostavku u FSS, ulazi u Partizan?

Doduše, on je, za razliku od selektora Radovana Ćurčiča koji je dobio otkaz, podneo ostavku koju vidi kao "moralni čin" zbog činjenice da je digao ruku za Ćurčića kada se odlučivalo o njegovom postavljenju na selektorsku funkciju.

Ostajem pri uverenju da bi sa Radovanom Ćurčićem Srbija sigurno našla put do Rusije 2018. ali na moju žalost, presudile su neke druge okolnosti i razmišljanja, koja meni nisu ostavila izbora - tvrdi Milošević, koji se oglasio putem sajta FSS povodom odlaska iz fudbalske organizacije Srbije.

- Zahvalio bih se na saradnji Radovanu Ćurčiću koji je pokazao ogromnu posvećenost, kao kada je predvodio mladi tim do završnice Evropskog prvenstva. Hvala i njegovom stručnom štabu, svim igračima i pojedincima koji su verovali u naš zajednički rad i projekat. Naravno, reprezentaciji Srbije, od sveg srca želim uspeh u kvalifikacijama i da obraduje naciju, izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji - dodao je.

>>> PONOVO TRAŽIMO SELEKTORA: Ćurčić otišao pre nego što su ga oterali!

I Milošević je, poput Ćurčića, ukazao na nedostatak poverenja i zajedništva unutar organizacije.

- Suočen sa činjenicom da je zbog odsustva podrške došlo do sporazumnog raskida ugovora sa sada već bivšim selektorom, podneo sam ostavku kao odgovorno lice na čiji predlog je Radovan Ćurčić i postavljen za selektora A reprezentacije. Ostavka je moralni čin, jer bez neophodnog ambijenta i poverenja, ne može da se ostvari ono u šta sam čvrsto verovao, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    27. april 2016 | 23:52

    Samo idi. Ali vrati pare koje si uzeo jer nisi nista napravio od kako si dosao na poziciju. I ti i Curcic. Mi smo vas placali, uoropastili ste sve. Vracaj lovu!

  • Nena

    27. april 2016 | 23:57

    Ti si siguran da bi otisli na svetskom prvenstvu u Rusiji.Upravu si i ja verujem da bi ti sa Karadjicem i Curcicem u paketu zajedno otisli u Rusiju da gledate svetsko prvenstvo ,ali bez Srpske reprezentacije.Sa takvom dosadnom i defanzivnom igrom i ako bi kojim čudom otisli na SP,bili bi samo sparing partner.Svako ko se i malo razume u fudbal vidi da je to sa curcicem sve kilavo i traljavo islo.

  • Student

    28. april 2016 | 00:02

    Posteno Savo. Uspeha nema samo zbog one, ne daj Bože da se srbi sloze. Jeb..i vas i zvezda i partizan.. Srbija jeste i mora biti iznad toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA