Delije ostavile poruku Fudbalskom savezu na praznom stadionu! (FOTO)

 
  • 15

Navijači Zvezde revoltirani zbog toga što im je onemogućeno da slave titulu sa igračima

Delije su najblaže rečeno, nezadovoljne odlukom Fudbalskog saveza Srbije da suspenduje stadion Crvene zvezde do kraja sezone, što znači da je pristalicama crveno-belih uskraćeno da proslave titulu sa igračima koliko već u sredu, u slučaju pobede nad Čukaričkim.

Revoltirani, fanovi crveno-belih su zato imali poruku za one koji su takvu odluku doneli.

Naime, pre početka utakmice sa Čukaričkim, u kojoj bi ekipa Miodraga Božović pobedom overila titulu, iza gola kod severne tribine "osvanuo" je transparent upućen Fudbalskom savezu Srbije.

- FSS - MAFIJA - poručile su Delije.

Podsetimo i da je direktor kluba Zvezdan Terzić takođe oštro reagovao na kaznu izjavom da "FSS želi rat sa Zvezdom".

Tranasparent je neposredno pre početak utakmice uklonjen.

Disciplinska komisija FSS je zbog nereda na večitom derbiju, kaznila Crvenu zvezdu sa tri meča bez publike na domaćem terenu i novčano 800.000 dinara, a Partizan sa dva meča bez navijača u gostima i 500.000 dinara.

FSS je objasnio da su crveno-beli kažnjeni zbog slabe organizacije meča, upotrebe pirotehničkih sredstava, tuče sa navijačima Partizana, odnosno sukoba sa žandarmerijom i uvredljivog skandiranja.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neša

    27. april 2016 | 18:33

    ko su članovi komisije?

  • Crni

    29. april 2016 | 10:13

    Scenario se ponavlja! Incident krece na istocnoj tribini gde su pristalice grobara a pomocnik ministra pilicije naredjuje zandarima da udju na severnu tribinu i tako isprovociraju Delije! Smisljeno,vec vidjeno!!! Tole odlazi a dolazi na njegovo mesto intelektualni patuljak Slavisa Kokeza zvani ,,Toletova pudlica,, koju je Tole dobio na loklon od Vucica!

  • Racki

    27. april 2016 | 21:44

    Ja bih sad kaznio ovog sto je okacio jel sudija reagovao.Zamislite u Engleskoj da se zalite odma skace kazna duplo,zato kod njih nema zalbi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA