Ronaldo obavio prvi razgovor sa vlasnikom Pari Sen Žermena

 
  • 0

Kredibilni izvor javlja da je Portugalac obavio prve razgovore sa bogatim Arapom

Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP

U moru spekulacija šta će biti sa Kristijanom Ronaldom na kraju sezone našla se informacija koju je preneo renomirani francuski "Frans fudbal".

Prema pisanju tog lista, fudbaler madridskog Reala se tajno sastao u jednom pariskom hotelu sa Naserom Al Kelaifijem, vlasnikom Pari Sen Žermena, gde su razgovarali o potencijalnom transferu.

To je bio jedan od pet planiranih sastanaka.

Razogovor Portugalca i bogatog Arapa održan je dan nakon revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona Real - Voflsburg (3:0).

- Ronaldo je rezervisao privatni avion sa aerodroma "Torehon" u Madridu do "Le Burgea" na severu francuske prestonice da bi održao tajni sastanak. Portugalac je kolima došao do hotela "Costes" sa prijateljem Anasom Ouficijem da bi se sastao sa Al Kelaifijem. Razgovarali su o narednoj sezoni i senzacionalnom prelasku u PSŽ - naveo je novinar Kolin Harvi, koji takođe tvrdi da to nije bio njihov prvi sastanak u prethodnom periodu.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Francuski klub  se još prošlog leta dovodio u vezu sa Portuglacem, a pošto na kraju sezone odlazi Zlatan Ibrahimović, očigledno je da će ovaj put bogati Arapi uraditi sve da dovedu jednu od najvećih fudbalskih zvezda.

Ronaldo je dolaskom Zinedina Zidana na mesto trenera ponovo u odličnoj formi, a svakako će reč uprave Reala biti važna u ovim pregovorima.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA