Ko sme taj može! Ovo je planinska trka koju morate da istrčite! (FOTO)

 
  • 0

Staza duga 15 kilometara sa 450 metara visinske razlike biće pravi izazov za sve ljubitelje trčanja u prirodi

Na terenima Nacionalnog parka „Kopaonik“, 30. jula 2016. godine, sa početkom u 11 časova, održaće se 'trail' trka pod nazivom „Trail race Kopaonik“, koja predstavlja potpuno novi trkački izazov za

sve ljubitelje sporta i trčanja u prirodi.

>>> NAJBOLJE OD ZIME: Kopaonik Skytrail (FOTO)

Staza trke pruža se kroz najlepše predele Kopaonika - preko poznatog šumskog reona „Crvene bare“, pa sve do „Gobeljske“ padine, Mekih presedla i Jankovih bara - te je na ovaj način svim učesnicima trke, omogućeno da učestvuju u jednom posebnom sportskom takmičenju.

>>> Srpski Supermen nastavlja dominaciju! Za šest dana pretrčao je 702 kilometra!

Kako za iskusne trkače, tako i za sve one koji su od skoro počeli da otkrivaju svet „dugih pruga“, organizator je pripremio stazu dužine 15km („15k Kopaonika“), sa čak 450m visinske razlike, čije promene, međutim, nisu nagle, te je ova staza idealna za brzo trčanje i učesnike svih stepena spremnosti.

Takođe, za one koji su od skoro zavoleli trčanje u prirodi i imaju želju da se oprobaju u ovom jedinstvenom trkačkom izazovu, na programu je i „7k Kopaonika“, odnosno staza duga 7km, sa 115 m visinske razlike, koja će ih provesti kroz deo kopaoničke šume „Crvene Bare“.

Foto: Promo Foto: Promo

Protokol događaja:

* Petak, 29.jul 2016. godine, 15 časova - Dolazak takmičara na Kopaonik, uz organizovano druženje i pasta party

* Subota, 30.jul 2016. godine, 11 časova - Start trke

* Nedelja, 31.jul 2016. godine, 10 časova – Organizovano druženje sa biciklistima trke „3 strane Kopaonika“

Organizator trke je Sportsko udruženje „Na sve strane“, a očekuje se da će „Trail race Kopaonik“ biti posećen od strane svih ljubitelja trčanja, upravo zbog činjenice da je pred učesnicima divan teren Nacionalnog parka

„Kopaonik“ i staze koje su podobne za sve trkače bez obzira na stepen spremnosti. Prijave za trku vrše se online preko sajta www.trailracekopaonik.com , a otvorene su sve do 24. jula 2016. godine. Na sajtu trke svi učesnici mogu dobiti odgovore na često postavljena pitanja, pogledati detaljan raspored dešavanja i informisati se o svim detaljima same trke.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA