Toti: Nismo hteli da Enrike ode

 
  • 0

Kapiten Rome žali za odlaskom Španca sa klupe, kog će po svemu sudeći zameniti Vinćenco Montela

Iskusni kapiten Rome Frančesko Toti izjavio je da je razočaran odlaskom trenera Luisa Enrikea.

Njih dvojica su imali nesuglasice početkom sezone, ali se veteran ipak dokazivao Špancu do poslednjeg njegovog meča na klupi u nedelju protiv Ćezene.

- Svi smo se nadali da će Enrike ostati. Imali smo sjajan ljudski odnos sa njim. Ipak, on je doneo odluku i svi bi to trebalo da prihvate - rekao je Toti.

Najozbiljniji pretendent za upražnjeno mesto na klupi "vučice" jeste Vinćenco Montela, koji je do sada vodio Kataniju. Početkom prošle godine je bio vršilac dužnosti trenera po odlasku Klaudija Ranijerija.

- On je već pokazao koliko vredi kao trener. Kada je ovde radio ranije, nisam bio u timu na prvoj utakmici... Siguran sam da će raditi šta god bude hteo, jer znam njegov karakter koji je dosta dobar - zaključio je 35-ogodišnji Italijan.

Roma je sezonu završila na poražavajućem sedmom mestu i ostala bez evropskih takmičenja prvi put posle 15 godina.

- Sezona se završila kako se završila. Sastajemo se ponovo u julu, i nadam se da ćemo početi mnogo bolje - rekao je Toti, koji je postigao osam golova ove sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA