Šut karta za Srbina: Galijani telefonom smenio Mihajlovića!

 
  • 46

Novi trener Milana biće Kristijan Broki

Jedini srpski trener u pet najjačih liga Evrope Siniša Mihajlović, nije više trener Milana, preneli su italijanski mediji ovu informaciju u ponoć između ponedeljka i utorka. 

Portal MilanNews.it preneo je vest da je potpredsednik kluba Adrijano Galijani tokom popodneva putem telefona obavestio Mihajlovića da je smenjen u vreme dok se Srbin nalazio u Rimu sa porodicom, pošto je ekipi dao dva slobodna dana nakon poraza od Juventusa.

>>> Galijani veruje Srbinu: Ostavite Mihajlovića na miru!

Zna se i ko će biti Mihin naslednik na klupi "rosonera". U pitanju je bivši igrač Milana Kristijan Broki, dosadašnji trener juniorske ekipe, koji je sa svojim pomoćnikom Alesandrom Lazarinijem u toku dana sastao sa gazdom kluba Silvijem Berluskonijem, kada je i "pao" dogovor da preuzme "A" tim.

Zvanična potvrda informacije o smeni trenera trebalo bi da bude objavljena u utorak u jutarnjim satima.

Broki će tako postati već peti trener Milana u poslednje tri godine.

Iako je bilo nekih nagoveštaja da će Mihajlović sačuvati posao do kraja sezone, jasno je da je presudila inicijativa Berluskonija da što pre pruži šansu Brokiju, koga je svakako planirao da postavi na trenersku poziciju na kraju sezone.

Ideja Adrijana Galijanija je bila da Mihajlović završi sezonu, pa da ga zameni Marčelo Lipi, dok je Arigo Saki predlagao da sadašnji trener Sasuola Euzebio Di Frančesko bude naslednik Srbina.

Milan je u poslednjih pet kola osvojio samo dva boda, što je i koštalo Mihajlovića posla, pa tako neće biti u prilici da vodi ekipu 21. maja u finalu kupa protiv Juventusa.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pazarac

    12. april 2016 | 10:04

    Tako mu i treba kad ne zna reči italijanske himne...

  • Pakistanac

    12. april 2016 | 08:56

    Nije on smenio Srbina,nego trenera,koji nema pojma!

  • vuk

    12. april 2016 | 09:18

    sta je tu je..ovaj milan je slab bez kvaliteta..nije to seva, pirlo, ibra, itd.jedini bacca..5-6 tu su negde..nemogu se nosit s juve itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA