LIJANKO UVERAVA: Izabrao sam Srbiju! (FOTO)

Mladi fudbaler pojasnio je da neće igrati za reprezentaciju Brazila

  • 9
Printskrin: Facebook/Lyanco Printskrin: Facebook/Lyanco

Nedugo pošto je debitovao za omladinsku reprezentaciju Srbije, brazilski fudbaler sa korenima iz Srbije Lijanko Vojnović je jednim statusom razočarao ovdašnju javnost.

Lijanko je na Fejsbuku ostavio poruku koja je shvaćena tako da on ne želi više da nastupa za Srbiju i da se vraća u Brazil.

"Ljudi, nisam odlučio da igram za Brazil, treniraću sa njima i igraću prijateljske mečeve. Ostajem na raspolaganju Srbiji za zvanične mečeve, to je moja reprezentacija," pojasnio je Vojinović.

U jednom od komentara, momak čiji su preci emigrirali u Brazil, pokušao je na srpskom jeziku, usput napisavši ćirilicom, da sigurno nije izabrao Brazil.

Printskrin: Facebook/Lyanco Printskrin: Facebook/Lyanco

Podsetimo, Lijanko je nedavno dobio poziv Brazila da se priključi toj reprezentaciji, ali pod uslovom da se odrekne Srbije. Zemlje iz koje vuče korene po dedinoj strani i u čijem dresu je zabeležio pobedu, remi i dva poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    9. april 2016 | 12:12

    Da se vrati u pravoslavlje, za himnu neka mumla ono kao da je zna.

  • Marko

    9. april 2016 | 10:38

    Kakva su ova pravila Fifa, odigra par meceva za omladine pa sad trenira sa mladom reprezentacijom Brazila ? Gde to ima ? Bolje ga zvati za mec protiv Kipra.

  • Afgana

    9. april 2016 | 12:09

    Samo Ti selfije pravi, kakav fudbal sine, mani SE ćorava posla :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA