Spremna tužba zbog navoda o dopingu: Zlatan ni aspirin nikada nije uzeo!

 
  • 1

Agent švedskog napadača ističe da su spremni za ''obračun'' sa doktorom

Zlatan Ibrahimović će tužiti švedskog doktora Ulfa Karlsona zbog navodnih optužbi o dopingu, tvrdi napadačev menadžer Mino Raiola.

Naravno, odgovor je bio žestok.

Sigurno ćemo tužiti gospodina Karlsona. Uvek postoje ljudi koji mrze druge. Možda je Karlson bivši sportista koji nije uspeo, a možda je samo ljubomoran. Taj čovek je napravio veliku grešku . Imao je život pre ove izjave, imaće i nakon nje, ali on širi laži - rekao je Raiola i dodao:

- Dok je Ibra igrao za Juve bilo je dosta doping kontrola, on je testiran između 15 i 20 puta. U Juventusu je bio pod mikroskopom. Ove optužbe su smešne, neutemeljene. Možemo dokazati da to nije istina. Zlatan ni u jednom klubu čak nije uzeo ni aspirin. Miran je, a neugodnije mu je jer je juče promašio penal. U ove rasprave ne želi da ulazi.

Podsetimo, Karlson je Ibrahimovića optužio iako nije imao dokaze.

Ibrahimović je za samo šest meseci dobio 10 kilograma, što je nemoguće za to vreme. Uveren sam da je bio dopingovan. I drugi šveddski igrač Ekdal je dobio osam kilograma, ali su obojica oslobođeni doping testova – rekao je Karlson za švedski Sport Bladet.

(Telegraf.rs)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA