Nole: Posle plave šljake sada je raj

 
  • 0

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković uverava da je u odličnoj psihofizičkoj formi uoči turnira u Rimu

Teniska novotarija plava šljaka na kojoj se igralo na mastersu u Madridu ostaće u lošem sećanju najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću. Na njoj se osećao kao riba na suvom i zato je jedva dočekao dolazak u Rim, na sledeći turnir iz masters serije, koji će se, kao i onaj u Monte Karlu, igrati na "normalnoj" zemljanoj podlozi.

– Posle plave šljake ovo je pravi raj. Najvažnija stvar u tenisu je kretanje. U Rimu može normalno da se trči za lopticom i da se kliza po terenu, dok smo se u Madridu saplitali i padali – nerado se podsetio Đoković.

Najbolji teniser sveta kaže da loša nedelja u španskoj prestonici nije poremetila njegov ritam koji je usredsređen na trijumf na Rolan Garosu.

– Sada mi je cilj da dobro igram u Rimu. U odličnoj sam fizičkoj formi. Vredno sam trenirao prethodnih pet nedelja. Samouveren sam i smatram da sam u stanju u kojem sam bio prošle godine – ohrabrio je Nole navijače.

 

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA