Tumbaković debitovao porazom za Crnu Goru, pobede Turske i Danske (VIDEO)

Sokolovi poraženi u Grčkoj rezultatom 2:1

  • 3

Fudbalska reprezentacija Crne Gore doživela je poraz na debiju novog selektora Ljubiše Tumbakovića - Grčka je bila bolja od Sokolova u Pireju i slavila je rezultatom 2:1 (0:0).

Sve vredno pomena viđeno je tokom 10 minuta prvog poluvremena. Domaći tim je poveo u 54. minutu preko Cavelasa, izjednačio je Žarko Tomašević samo dva minuta kansije, da bi konačan rezultat postavio Kanelis u 63. minutu.

Nakon  neubedljivog prvog poluvremena igra se rasplamsala u nastavku. Cavelas je domaći tim doveo u vođstvo nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca, a radost se nije ni stišala kada je Tomašević sjajno skočio i iskoristio centaršut Bećiraja iz kornera.

Tomašević je inače bivši štoper Partizana, a dres kluba iz Humske nosio je u sezoni 2012/13.

Crnogorci su imali nekoliko prilika da postignu i drugi gol, ali im se nije dalo. kazna je usledila u 63. minutu kada je Esteban Saveljić kiksnuo i dozvolio Kanelisu da matira Mijatovića. Saveljić je, s druge strane, bio na meti Zvezde u zimskom prelaznom roku.

Nešto ranije odigrana su dva meča. Malta - Moldavija i Estonija - Norveška. Nije bilo golova.

Turska je na svom terenu bila bolja od Švedske rezultatom 2:1, a junak pobede bio je dvostruki strelac Čenk Tosun (32, 81). Gol za Šveđane postigao je Grankvist u 74. minutu.

Identičnim rezultatom i danci su savladali Island. Jorgensen je doneo 2:0 domaćem timu u 50. i 54. minutu, a konačan rezultat postavio je Traustason u 90.

Rezultati:

Malta - Moldavija 0:0

Estonija - Norveška 0:0

Grčka - Crna Gora 2:1

Turska - Švedska 2:1

Danska - Island 2:1

Ukrajina - Kipar 1:0

Češka - Škotska 0:1

Italija - Španija 1:1

Vels - Sjeverna Irska 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodna CG

    24. mart 2016 | 23:44

    Cestitam. Dabogda vam svaki rezultat bio takav u svim sportovima. NE U NATO !!!

  • Delija

    25. mart 2016 | 18:21

    Svakako da crna gora ne smije uci u nato i vjeruj mi druze ja sam iz crne gore,ni 10 posto ljudi nije za ulazak u nato ali jbg ovdje ne vlada demokratija,a msm da onda bi trebao da pozelis srecu tim momcima jer vamo u cg svi navijamo za srbiju ,naravno posle cg a neki cak i vise vole srbiju i kako je se radujem uspjehu srbije ti se raduj uspjehu cg kada narvno ne igra srbija.Inace je to nekad bio isti narod a i sad je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA