Mladi vozač Formule 1 urlao na svoj tim: Ovo je je***a sprdnja! (VIDEO)

 
  • 0

Holanđanin je besneo zbog pogrešne taktike svog tima

Tokom prve trke nove sezone šampionata Formule 1 došlo je do manjeg konflikta između perspektivnog vozača Toro Rosa Maksa Ferštapena i tima zbog pogrešne taktike, koja je koštala bodova na "Albert Parku".

On je prekasno drugi put išao u boks i zbog toga izgubio poziciju u odnosu na timskog kolegu Karlosa Sainca. To je Holanđanina toliko iznerviralo da je urlao putem radio veze na tim, optužujući ih da su napravili štetu kad ga nisu prvog pozvali u boks.

- Ovo je jeb...a sprdnja! - vikao je iznervirani 18-godišnjak.

Potom je bio na repu bolida svojeg kolege, ali nije uspeo da ga pretekne. Molio je da tim naredi Saincu da ga propusti, ali to se nije desilo.

Sve ovo je rezultiralo da Holanđaninu Ferštapenu popusti koncentracija, pa je udario u kraj Saincovog bolida i okrenuo se na stazi. Obojica su ipak uspela da zadrže devetu i desetu poziciju, i svega tri boda za ekipu.

- Tokom cele trke sam bio brži i odvajao sam se. Došlo je do problema u komunikaciji i zatim sam zapeo iza njega bez izgleda da ga prestignem - objasnio je Ferštapen.

Naredna trka na programu je 3. aprila u Bahreinu.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA