Partizan promenio ploču: Grant može da ide

 
  • 0

"Možda ćemo već danas saopštiti ime novog trenera", rekao je gensek Partizana

Samo sati dele Avrama Granta od odlaska iz Partizana. Izraelski stručnjak odlučio je, na nagovor zemljaka i menadžera Pinija Zahavija, da iskoristi klauzulu u ugovoru prema kojoj može da napusti Humsku 15. maja. U Partizanu nisu iznenađeni najavama Granta i Zahavija da se bliži rastanak.

Generalni sekretar crno-belih Darko Grubor rekao je za "Blic" da su u klubu zadovoljni učinkom Izraelca, ali da se i u ozbiljnom poslu dešavaju stvari poput prekida saradnje posle šest meseci.

- Obavili smo već neke razgovore u klubu, danas ćemo nastaviti, a potom ćemo se obratiti javnosti. Možda je trebalo da to učinimo posle poslednjeg kola, ali ćemo sada sigurno reagovati ranije. Grant je dobro radio, mi smo zadovoljni. Objektivno, imao je mnogo problema, pre svega kadrovskih. Završio je sezonu s jednim napadačem, ali to je fudbal. Generalno, nije bio u situaciji da pokaže sve što zna - rekao je Grubor i dodao da Partizan neće zadržavati nikoga ko ne želi da ostane, pa ni Granta.

- Partizan decenijama nije zadržavao ni i grače ni trenere kojima se ukazivala šansa da zarade mnogo veći novac na drugom mestu. Takav je bio naš princip rada do sada, takav će biti ubuduće - istakao je Grubor.

Generalni sekretar crno-belih nije želeo da licitira imenima Grantovog potencijalnog naslednika, a poznato je da su najveći kandidati Vladimir Vermezović i Vuk Rašović.

- Ne bi bilo korektno da sad bilo šta potvrđujem ili demantujem. Do početka priprema ima više od mesec dana. Naravno, neke stvari moraju da se predvide i urade ranije, što nas tera da reagujemo na vreme. Možda ćemo već danas saopštiti ime novog trenera - rekao je gensek Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA