JORDAN KAMP okupio najbolje mlade košarkaše Evrope (FOTO)

 
  • 0

Među deset najperspektivnijih dva igrača iz Srbije

Pod pokroviteljstvom Jordan brenda, proteklog vikenda u Zagrebu održan je jubilarni deseti Jordan Brand Classic internacionalni kamp za najbolje mlade košarkaše Evrope. Cilj ovog kampa bio je selektiranje deset najboljih igrača koji će se takmičiti u finalnoj utakmici u Brooklyn-u, 15. aprila.

Foto: Promo Foto: Promo

Tokom trodnevnog trening kampa, Jordan Brend okupio je 40 najperspektivnijih igrača iz Evrope, iz 21 različite zemlje, kako bi otkrio najbolje mlade internacionalne igrače. Kamp je obuhvatao kako treninge košarke i snage, tako i kondicione treninge i radionice usmerene ka unapređivanju samih veština sportista.

Poslednji dan kampa organizovana je All Star utakmica na kojoj je proglašeno deset najkorisnijih igrača među kojima su i dva mlada košarkaša iz Srbije, Filip Petrušev i Marko Pecarski, kao i Nikola Žižić iz Crne Gore, koji su se kao MVP igrači izborili i plasirali u finale internacionalne Jordan Brand Classic utakmice, sledećeg meseca u Brooklyn-u.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovim putem Filip i Marko pridružili su se prestižnoj listi bivših učesnika Jordan Brend Classic utakmice, kao što su Jonas Valanciunas (Toronto Raptors/Litvanija), Enes Kanter (Oklahoma Thunder/Turska), Nikola Mirotić (Chicago Bulls/Španija), Sergey Karasev (Brooklyn nets/Rusija), Mario Hezonja (orlando Magic/Hrvatska) i Marko Arapović (Hrvatska).

Jordan Brand Classic utakmicu takođe karakteriše regionalna New York Game i All-American Game, u kojoj učešće imaju najbolji mladi američki igrači i igračice.

Među učesnicima ove utakmice do sada bile su i neke od najvećih NBA zvezda kao što su Chris Paul, Carmelo Anthony, Blake Griffin, LeBron James i Kevin Durant.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA