Misterija odlaska Miroslava Berića iz Partizana!

 
  • 15

Iznenadni odlazak potpredsednika Partizana i to u trenutku kada se klub rezultatski stabilizovao i ide ka uspehu, iznenadio je sve pristalice crno-belih

Košarkašku javnost iznenadila je informacija da je, Miroslav Berić, potpredsednik KK Partizan i trenutno prvi čovek kluba u odsustvu predsednika Nikole Pekovića, napustio klub.

Ta vest se kasno uveče u sredu kao virus raširila srpskim medijima a da nije  bilo nikakvog objašnjena pa je tako nastala prava misterija odlaska Berića.

>>> Partizan se oglasio posle Vučićeve poruke Grobarima

Zašto misterija? Da je podneo ostavku pre dva meseca kada je klub bio na začelju tabele i pred ispadanjem iz ABA lige, bilo bi možda i logično.

>>> Danilović: Zna Vučić na šta je išla pomoć države u Partizanu

Ali, nije logično da, rukovodilac kluba posle serije dobrih rezutata, pobeda, odlične igre i stabilizacije u finansijskom smislu, ode tako naprečac.

Posle Kupa Radivoja Koraća je blistao gostujući na Televiziji Arena sport istakavši da je najgore prošlo, da se klub stabilizovao, iako je pre šest meseci bio u teškoj situaciji.

Tada je istakao da se već misli o narednoj sezoni i da se pravi plan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na to se nadovezala fenomenalna pobeda nad Cedevitom u Hali Sportova "Ranko Žeravica" , ali nakon toga usledio je hladan tuš! Berić je posle dva dana odlučio da iznenada podnese ostavku.

Njegov odlazak pogodio se baš u danu kada je klub poslao saopštenje navijačima Partizana u kojem ih je zamolio da ne napadaju premijera Aleksandra Vučića jer je pomogao Partizanu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Takođe, prethodno je Premijer u svojoj izjavi za RTS pomenuo indirektno Berića da nije javno rekao koliko je Vlada Srbije pomogla crno-belima.

Ja sam besan na rukovodstvo Partizana u košarci, što neće da kaže svojim navijačima… Ja se sada direktno obraćam navijačima Partizana – više je pomogla država i Aleksandar Vučić košarkaškom klubu Partizan, nego košarkaškom klubu Crvena zvezda.

Foto: kkpartizan.rs Foto: kkpartizan.rs

Pitajte za to Danilovića i Berića. Neki bi trebalo da se stide. Ne Danilović, koji je pošteno govorio, ali uvek bi ga nekako ućutkali. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla i koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao?

Odmah nakon izjave Premijera, oglasio se i KK Partizan koji je takođe apostrofirao pomoć države Srbije i Premijera klubu da se stabilizuje u ovoj sezoni.

Partizan je ostao bez prvog čoveka kluba. Peković je u Americi i ne može da vodi klub na daljinu, tako da će sada verovatno poslovni direrktor Mlađan Šilobad imati izvršnu vlast, ili neko iz Upravnog odbora

(Telegraf.rs)

 

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. mart 2016 | 14:14

    Nema "misterije", KKP nece da dozvole da se stabilizuje i da SAM odlucuje u kojoj ligi ce da igra, da li u FIBA ili Uleb ligi, a kada se na to sve doda i pokusaj KUPOVINE BRENDA i IMENA KKP po "uzoru" na KUPOVINU KKCZ od strane fabrikanta iz Zeleznika, stvari polako dobijaju SMISAO tj. BERICEV "POSTUPAK" !!!...PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

  • Deki

    3. mart 2016 | 15:35

    Ko je bre ovaj Vucic da se mesa u Partizan,sta se zamislja,diktator.

  • Vladimir Grobar

    3. mart 2016 | 15:21

    Ono kad nisi na prodaju. Ali sta mutanti znaju o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA