Partizanov hokejaš suspendovan na tri meča! (VIDEO)

 
  • 0

Objavljene kazne posle opšte tuče na hokejaškom derbiju

Vršilac dužnosti Direktora takmičenja Bogdan Dabović doneo je odluke o kaznama za incident na utakmici Prvenstva Srbije između hokejaša Partizana i Crvene zvezde igranoj 23. februara 2016. godine.

>>> Zvezdinom hokejašu polomljen nos na derbiju, ozbiljne kritike na račun sudija (VIDEO)

>>> Haos na derbiju: Opšta tuča hokejaša Zvezde i Partizana! (VIDEO)

Na osnovu prijave delegata i glavnog sudije pomenute utakmice i nakon pregledanja snimka susreta, u skladu sa Disciplinskim pravilnikom odlučeno je da:

Igrači Partizana Nenad Raković i Crvene zvezde Dominik Crnogorac bidu suspendovani jednu prvenstvenu utakmicu zbog međusobnog fizičkog obračuna prilikom izlaska sa ledene ploče po završetku druge trećine, u skladu sa automatskom kaznom dobijenom na utakmici (kazna igre – Match Penalty);

Igrač Partizana Boban Čuković suspendovan je na tri prvenstvene utakmice zbog učestvovanja u tuči koja se dogodila po završetku druge trećine i tom prilikom, koristeći zaštitnu kacigu igrača protivničke ekipe, povredio igrača Crvene zvezde Ivana Anića, nanevši mu lakše telesne povrede.

Pomenute odluke stupaju na snagu odmah, a pravo na žalbu na ove odluke klubovi i pojedinci mogu podneti Liga odboru u roku od osam dana.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA