Albanski huligani prebili navijače Budućnosti, dvoje teže povređeno! (VIDEO)

Krvav uvod u meč ženske rukometne Lige šampiona

  • 36
Printskrin: youtube/Канал 5 Телевизија Printskrin: youtube/Канал 5 Телевизија

Polomljeni autobusi, 11 povređeno od kojih dvoje teže i veliki broj privedenih epilog je sukoba navijača Škendije i Budućnosti posle sačekuše koju su napravili albanski huligani.

Oko 12 sati i 30 minuta, u blizini planinskog prevoja Straža u zapadnoj Makedoniji, navijači fudbalskog kluba Škendija iz Tetova, poznati kao "balisti", kamenovali su dva autobusa u kojima su se nalazili navijači Budućnosti. “, navodi se na sajtu Vijesti.

Navijači Budućnosti “Varvari”, od koji je dobar deo prosrpski orijentisan krenuli su na meč rukometne Lige šampiona koju u Skoplju igraju Vardar i Budućnost (26:24).

Prema navodima lokalnih medija čak 11 pripadnika navijačke grupe iz Podgorice je zbrinuto u bolnici.

Pogledajte video sa lica mesta.

Očigledno dobro osmišljenu akciju navijačke grupe pod imenom "Balisti" iskoristili su najpre za napad na Podgoričane, da bi kasnije i diskretno kolima prošli kroz mesto napada, snimili situaciju i brže-bolje se pohvalili na Fejsbuk stranici Tifozet e Shqipes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka'pg

    21. februar 2016 | 21:47

    Zasto ne objaviste da se 80-ak momaka iz pg tuklo sa 500 siptara.povrijedjeno je lakse 11 osoba iz pg,a teze su povrijedjeni albanski navijavi.svaka cast braco ipak treba imat muda za takav fajt

  • Montenegro !!!

    21. februar 2016 | 22:39

    Bravo za varvare!! Izasli su pred siptare njih 80 a siptara 500!! I to skoro svi u majce Ratka Mladica!!! Svaka cast VARVARI!!!!

  • Boban

    21. februar 2016 | 22:25

    Čuj prebili... Sačekuša i kamenje to je sve što oni znaju bez Amera... Podrška za Varvare... Doći će oni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA