Bokserski šampion šokirao izjavom da su gejevi gori od životinja!

 
  • 17

Manu Pakjao dilemu nema, iskoristio je za poređenje i životinje

Višestruki bokserski šampion, ponos Filipina, Manu Pakjao (37) danas se bavi politikom, pun želje da pomogne siromašnom stanovništvu.

Otac četvoro dece izazvao je polemiku u svetu i veliki broj osuda zbog izjave o homoseksualcima istakavši da su oni "gori od životinja".

- U pitanju je zdrav razum. Gde ste videli životinje u istopolnim ženka-ženka ili mužjak-mužjak odnosima - upitao je Pakjao, bokser koji je i član donjeg doma filipinskog parlamenta, naglašavajući da su životinje u tom smislu bolje od ljudi.

Pakjao se izjašnjava kao vernik i dok se on na Instagramu poziva na Bibliju i tvrdi da nikoga ne osuđuje, brojne poznate ličnosti oštro su krikovale ovu njegovu izjavu.

Pakjao je jedini osvajač šampionskih titula u osam različitih težinskih kategorija u boksu, ali je najavio da želi da se povuče iz sporta kako bi se posvetio samo karijeri političara.

Uvidevši da je izazvao pravu oluju komentara, Pakjao se ubrzo izvinio video porukom.

- Žao mi je zbog povređivanja ljudi poređenjem homoseksualaca sa životinjama. Molim vas oprostite mi - glasila je poruka Pakjaa.

(Telegraf.rs/Beta)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA