Najgora četvrtina u istoriji! Za 10 minuta nisu uspeli da daju koš! (VIDEO)

 
  • 11

Košarkaši ekipe Heo iz Bileće nisu uspeli da postignu nijedan poen u prvoj četvrtini meča sa Prijedorom (20:0) u Prvoj ligi Republike Srpske

Tačno je da je obruč, manji od gola, čak mnogo manji, ali košarkaši šutiraju rukom na koš, za razliku od fudbalera koji to rade nogom. Pa zato i čudi kada čujete da jedna ekipa nije uspela da ubaci nijedan poen za četvrtinu.

To prosto zvuči nemoguće. Zašto? Pa iz tog razloga što ako ne možete da pogodite iz igre, postoji mogućnost da iznudite faul na šutu pa da ubacite bar bacanja.

Ali, košarkaši KK Heo iz Bileće nisu uspeli da postignu čak ni iz bacanja na meču sa Prijedorom.

Sve se to desilo u prvoj četvrtini na meču Prve lige Republike Srpske koju je Prijedor dobio sa 20:0. Ali, treba reći da je ekipa iz Bileće nastupala sa šest igrača.

Ma kraju ekipa Prijedora je trijumfovala sa 82:60 (20:0, 19:20, 27:20, 16:20).

(Telegraf.rs)

 

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sole

    8. februar 2016 | 14:39

    "Tacno je da je obruc manji od gola, ali kosarkasi sutiraju rukom na kos za razliku od fudbalera koji sutiraju nogom na gol" druze Novinaru ili mesaru ko god da si, toplo preporucujem povuci ovaj post i napisi ga ponovo nako sto malo bolje razmislis, jer ovo je mnogo katastrofalnije sto si napisao od ovog sto su igraci Heo iz Bilece uradili. Sportski pozdrav

  • Struja

    8. februar 2016 | 10:40

    Meni je ovo krajnje sumjnjivo, ostale tri četvrtine su bili dostojni protivnici, a da nije malo namješteno???

  • sicilijanci

    8. februar 2016 | 11:50

    i nije problem u tome sto nisu dali kos..neka vam kazu koliko opstina odvaja sedmicno za taj klub..to je bruka....najveca mafija u r.srpskoj je bas u sportu..milioni maraka se vrte za neke pete lige i nepostojece saveze..uzas..o tome treba pisati i ispitati da vidite da je sicilija mala beba za ove u srpskoj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA