Mehmedović i Petrić spasili Čukarički! Vezista dao gol u finišu, rezervni golman odbranio penal!

 
  • 0

Remi Brđana protiv Arsenala iz Tule - 1:1

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su svoj drugi prijateljski meč na pripremama na Kipru. Posle uvodnog trijumfa, Brđani su odigrali 1:1 protiv Arsenala iz Tule. Tima koji je nedavno poražen od Partizana sa 1:0.

Čuka je gubila sve do 85. minuta kada je mladi Zehrudin Mehmedović (o kom je Telegraf već pisao) izjednačio rezultat. Prethodno je Nikola Petrić u 73. minutu odbranio penal Vujeviću.

- Dobro sam ispratio akciju i završio kako se samo poželeti može. Dobio sam priliku od trenera i nadam se da sam je iskoristio. Uvek može bolje, ali sam zadovoljan. Moj prvi gol za prvi tim i stvarno sam presrećan - istakao je Zehrudin Mehmedović kome su ovo debitantske pripreme sa prvim timom Čukaričkog.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Za Čukarički su igrali: Stevanović (od 46. Petrić), Lukaš , Đurić (od 79. Mašović), N. Janković (od 77. Radić), Živković (od 79. Bašanović), B. Janković (od 67. Šapić), Lagator (od 77. Regan), Jovanović (od 64. Radonjić), Bojić (od 60. Mehmedović), Matić (od 60. Tijago Galvao), Mirosavljević (od 77. Pavlović).

U utakmici protiv Arsenala iz Tule van protokola u Čukaričkom bili su Filip Stojković, Dragoljub Srnić, Nikola Zvrko, Staniša Mandić, Stefan Dimić i Bojan Ostojić.

Podsetimo, Brđani su trebalo da igraju protiv Minska, ali je došlo do iznenadne promene.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA