Napadnut rukometaš Makedonije koji je izbacio Srbiju sa Evropskog prvenstva!

 
  • 4

Dejan Manaskov, koji je golom u poslednjoj sekundi izbacio našu reprezentaciju sa EP u Poljskoj doživeo neprijatnost u Skoplju, zajedno sa kolegom Stoilovim

Grupa nepoznatih mladića napala je u Skoplju reprezentativce Makedonije u rukometu Stojančeta Stoilova i Dejana Manaskova, kao i fudbalera Nikolu Tripunovskog.

Kako prenose makedonski mediji, policija je podnela prekršajne prijave protiv dve osobe za uličnu tuču u centru Skoplja u kojoj su bili umešani i makedonski sportisti.

Sam incident prijavio je sam Stoilov koji je imao posledice batina na svom licu.

>>> Ovo je dokaz da su rukometaši Srbije pokradeni protiv Makedonaca (VIDEO)

Kako se navodi, incident je počeo u pekari, gde su Stoilov, Manaskov i Tripunovski doručkovali. Njima je tada prišla grupa mladića, a jedan od njih he hteo da se fotografiše sa Stoilovim. Kada je ovaj to odbio, počela je verbalna rasprava, koja je prerasla u tuču ispred pekare.

Mladići su onda izašli i počeli da bacaju betonske ploče na golf Nikole Tripunovskog i Mercedes Dejana Manaskova. Kada su izašli iz pekare Stoilova su napali pesnicama i šutirali nogama, pa su mu naneli vidljive povrede. Napadač i Stoilov su po okončanju policijske istrage dobili prekršajne prijave.

Inače, Dejan Manaskov je rukometaš koji je golom u poslednjoj sekundi izbacio Srbiju sa Evropskog prvenstva pre nekoliko nedelja, a taj pogodak izazvao je žestoku reakciju srpskog rukometnog saveza, koji je dostavio dokaze da on nije regularan.

Pogledajte ga i procenite sami.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ел Доктор

    3. februar 2016 | 18:07

    Лично познајем многе рукометаше и тврдим да су дивљаци који не могу да контролишу своју снагу што им даје ветар у леђа у бахатом понашању... Нажалост тако је, и то се неће променити... Нарав им је слична као и боксерима и мма борцима

  • ortodox

    3. februar 2016 | 18:22

    Bravo za momke iz pekare!!!

  • ljubica igjoska 12krnjaca

    3. februar 2016 | 19:29

    igrala sam rukomet od svoje 14godine sve do 25godine kada sam bila mlada.kakvi su to komentari sovinisticki i cestitaju nasilnicima sto su pretukli sportiste.mi smo jedan narod pravoslavci i uvek imamo iste interese mir na balkanu.sport je samo sport. i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA