Može li Džikićev nepobedivi Partizan da sruši i moćnu Budućnost u Podgorici?

 
  • 14

Crno-beli na verovatno najtežem ispitu od dolaska novog trenera

Partizan od 19 časova igra protiv lidera ABA lige - Budućnosti meč 22. kola u hali Morača u Podgorici. Posle večitog derbija u prethodnom kolu, ovo će biti novi veliki ispit za ekipu iz Humske.

Crno-beli su pod vođstvom novog trenera Aleksandra Džikića  ne znaju za poraz! Došli do tri vezane pobede od kako je on seo na klupu umesto Petra Božića.

>>> Džikićev motivacioni govor za igrače Partizana posle pobede u derbiju (VIDEO)

Posle pobede nad večitim rivalom u prethodnom kolu, ovo će Partizanu biti najveći ispit, jer igraju pred gostujućim navijačima, protiv ekipe koja je ubedljivo prva na tabeli sa skorom 19:2.

Aleksandar Džikić je u najavi utakmice istakao da njegova ekipa još uvek nije obezbedila opstanak, i da crno-bele očekuje težak meč protiv lidera ABA lige.

- Očekuje nas duel protiv lidera prvenstva, ekipe sa daleko najiskusnijim sastavom u ligi i koja u ovoj sezoni ima jasan cilj. Imaju veliki broj talentovanih igrača, punu rotaciju, jednom rečju kompletan sastav.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Oni nisu pod pritiskom, dok je sa druge strane, naša pozicija takva da nam je opstanak u ligi još uvek pod znakom pitanja – rekao je Džikić i najavio da će njegova ekipa dati sve od sebe da dođe do uspeha.

-  Na nama je da protiv takvog protivnika damo sve od sebe. Imamo obavezu da se non-stop borimo, da kada jedan pogreši, dvojica skoče da to isprave - istakao je Džikić.

Utakmica je na programu od 19. časova, a prenos je na prvom programu televizije Arena Sport. Budućnost će imati i veliku podršku sa tribina, pošto je u slobodnu prodaju pušteno svega 300 karata.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИ

    30. januar 2016 | 13:34

    У напад с тобом кренућемо сви !

  • Partizan

    30. januar 2016 | 14:57

    Lagano dobijamo, nece biti frke dzile je sad podmazao ekipu 2 + koseva

  • Grobar_ los naslov haha

    30. januar 2016 | 13:34

    Hahahahahah hej pa jesmo se zaletili al toliko nismo da srusimo buducnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA