SMEHOTRESNO Blekburn jurio opstanak, uhvatio pravog petla! (VIDEO)

 
  • 0

Navijači Blekburna se propisno sprdali sa svojim fudbalerima, ubacivši im pevca u "dresu" na meč protiv Vigana

Tragična sezona engleskog Blekburna je na kraju začinjena komedijom. Klub, koji je jedan od četiri šampiona u 20 godina dugoj istoriji Premijer lige, je večeras i teorijski ispao u drugu ligu, a navijači su in na slikovit način poručili šta misle o njihovim tužnim igrama ove sezone.

Već u sedmom minutu meča sa Voganom neko od navijača domaćeg tima je na teren ubacio petla ogrnutog malom zastavom sa amblemom Blekburna?! Sudija je morao da prekine meč dok se nezvani gost ne izbaci sa terena. Zajedničkim snagama napadač Blekburna Jakubu Ajegbeni i golman Vigana Al Habsi uspeli su da uhvate kokošku i predaju je redarskoj službi.

A, što se tiče daljeg toka meča, Blekburnovi "pilići" nisu uspeli da postignu ni gol, jedan su primili, i sledeće godine će igrati u drugom rangu engleskog fudbala. Paragvajski štoper Antolin Alkaraz je u finišu meča zapečatio sudbinu Blekburna i Viganu obezbedio opstanak u premijerligaškom takmičenju.

Video: Delije posle Benfike najavile večiti derbi uz vređanje Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA