Real napravio najveću transfer prevaru kako ne bi naljutio Ronalda!

 
  • 4

Originalna verzija Bejlovog ugovora procurila u javnost i preti da izazove veliku pometnju na Santjago Bernabeu

U Madridu nema mira! Taman kada se prašina oko promene trenera slegla, Real drma novi skandal.

Španski mediji eksluzivno su objavili detalj ugovora Gereta Bejla u kom se jasno vidi da je Velšanin najskuplji fudbaler u istoriji Reala.

Zašto je ''kraljevski klub'' pokušao to da sakrije?

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Po ovom ugovoru Bejl je plaćen 99.75 miliona evra, ali postoji klauzula koja kaže da Totenhem, odakle je ofanzivni vezista došao, ne sme pravu cifru da iznese u javnost.

Problem je nastao jer je Bejlov transfer u javnosti iznosio 91 milion evra kako bi Kristijano Raonaldo sa 94 miliona i dalje bio na prvom mestu. Real je navodno krio istinu bojeći se reakcije Portugalca.

Zanimljivo, otkriveno je da postoji klauzula po kojoj je Realu i Bejlu zabranjeno da loše pričaju o Totenhemu i njihovom predsedniku Danijelu Leviju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ono što je takođe bitno jeste da je Real dužan da obavesti Totenhem ukoliko za Bejla stigne ponuda iz Premijer lige. ''Marka'' navodi da Pevci u tom slučaju imaju 72 sata da odgovore na tu ponudu.

U međuvremenu, Real je otočeo pregovore sa Bejlom oko produženja ugovora. Prema saznanjima španskih medija, novi ugovor bi trajao do 2021. godine, a Velšanin bi bio drugi najplaćeniji.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RokiVizija

    21. januar 2016 | 15:05

    Do 2012 ce produziti?

  • Lazarev Grad

    21. januar 2016 | 23:30

    Tolike pare za te klosare... Da se izivljavaju pa svaki od njih bi bolje igro i vise se trudio i fudbal bi bio lepsi da ime je plata oko 200 max 300 000e godisnje... Cist kriminal postao fudbal i ne cudi me sto je kosarka sve popularnija veca guzva ubkladionicama da se gleda evroliga nego liga sampiona... Preterali su u fudbalu sa namestanjem pranjem novca i kriminalom nema veze sa sportom...

  • Wow

    21. januar 2016 | 21:23

    Sta pricate vi?Uvek se znalo da je Bale skuplji od Ronalda,al jos ovaj deo,, da ga ne bi naljutili,, smeh...Cisto da se zna,Ronaldo I Bale su u bratskim odnosima I to se moze videti na terenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA