Nikolić promovisan, debituje na dan odigravanja večitog derbija!

 
  • 2

Srpski stručnjak napada titulu u Sloveniji sa Olimpijom

Bivši trener fudbalera Partizana Marko Nikolić zvanično je predstavljen kao novi šef stručnog štaba Olimpije iz Ljubljane.

Nikolić je na promociji u novom klubu kao cilj postavio osvajanje šampionske titule sa trenutnim liderom prve lige Slovenije.

- Bogata tradicija i istorija kluba, kao i ambicije predsednika Mandarića i sportskog direktora Stojića, jedni su od mnogobrojnih razloga mog dolaska. Cilj je da vratimo titulu u glavni grad Slovenije. Verujem u ekipu i ovaj projekat - rekao je Nikolić na promociji, nakon što je potpisao ugovor na dve i po godine.

Prvi čovek Olimpije Milan Mandarić nije krio zadovoljstvo dolaskom Nikolića.

Foto: SPORTO/Vid Ponikvar/Sportida Foto: SPORTO/Vid Ponikvar/Sportida

- Posle mnogo razgovora sa Nikolićem, došao sam do zaključka da je pozitivna ličnost. Marko je, s obzirom da težimo ka tituli, spreman da preuzme odgovornost. Želimo da vratimo Olimpiju tamo gde joj je mesto - naveo je Mandarić.

Fudbaleri Olimpije imaju tri boda više od aktuelnog šampiona Maribora, a Nikolić će zvaničan debi imati 27. februara na gostovanju Koperu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. januar 2016 | 22:13

    Sada imas sve uslove,pokazi da li vredis ;) Samo napred

  • Olimpija!

    12. januar 2016 | 11:05

    Care,pehar nisi uspeo da uzmes u ruke ali je tvoj! Pravi grobari su uvek uz tebe! Samo napred,svako dobro i pokazi koliko vredis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA