Šok i neverica u Milanu: Ljajić se ispromašivao, Sasuolo do pobede u 95. minutu! (VIDEO)

 
  • 13

Spektakularna utakmica na "Meaci" i poraz ekipe za koju je neverovatne šanse promašivao srpski reprezentativac

Bum! Kakva utakmica u Milanu! Jedan gol, ali koliko samo šansi, "mali milion", i to kakvih.

Na kraju, posle spektakularnog fudbala na "Meaci" dostojnog finala Lige šampiona: Inter - Sasuolo 0:1!

Tragičar Adem Ljajić, uz njega i Miranda, a junak se zove Domeniko Berardi, strelac jedinog gola u 95. minutu iz penala.

"Neroazuri" su tako ugrozili lidersku poziciju, jer će u slučaju pobede Napolija pasti na drugo mesto, ali to ih neće toliko boleti koliko neverovatne propuštene šanse za rubriku "verovali ili ne".

Duel Intera i Sasuola u potpunosti je obeležio srpski reprezentativac, oko koga se u nedelju u matine terminu sve vrtelo u igri ekipe Roberta Manćinija, ali danas jednostavno nije bio njegov dan. Samo u prvom poluvremenu Adem Ljajić propustio propustio dva zicera, dva puta je imao idealnu situaciju da dovede crno-plave u vođstvo. Jednom nogom, drugi put glavom.

Lider Serije A je mogao na "Meaci" već da ima ubedljivu prednost, ali i da posle Ljajićevih promašaja primi gol od Sausola, da nije na golu Samir Handanović bio sušta suprotnost Ljajiću - PERFEKTAN.

Ipak, Ljajiću ne može sve da se zameri jer je u 44. minutu srpski fudbaler sam sebi stvrio šut sa dvadesetak metara i treću šansu, šutnuo je fantastično, ali je viđenu loptu u mreži, golman Sausola Konsilji uspeo da izvuče na čudan način i spreči gol Ljajića.

I u nastavku meča uzbuđenja je bilo na pretek. I opet u glavnoj ulozi - Ljajić. Srbin je silno želeo da se iskupi za promašaje, ali se i u nastavku svaki njegov udarac ili odbijao o defanzivni blok Sasuola, ili je završavao blizu gola, ili ga je golman gostiju krotio sjajnim intervencijama.

Ali nije samo Ljajić bio maler. Kao da se sve urotilo protiv Intera, pa su i ostali delovali kao da su im se noge "odsekle" kad god bi se našli u šansama. To se naročito odnosi na Rodriga Palasija, koji je nekoliko minuta pre kraja meča, promašio šansu utakmice kada je umesto nebranjenog gola, pogodio u nogu igrača Sasuola koji je više u očaju uklizao nadajući se povoljnom ishodu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

I onda, u jeku najveće ofanzive Intera, stigla ih je surova kazna. Neoprezni Miranda je bez ikakve potrebe oborio napadača gostiju, sudija je pokazao na penal, a Berardi vrhunski preciznim udarcem matirao Handanoviča, iako je Slovenac pročitao nameru najboljeg igrača gostiju.

Serija A, 19. kolo:

Subota

Karpi - Udineze 2:1

(Paskuti 26, Lolo 70 - Zapata 72)

Fiorentina - Lacio 1:3

(Ronkalja 90+3, Milinković-Savić 90+2, anderson 90+6)

Roma - Milan 1:1

(Ridiger 4 - Kucka 50)

Nedelja

Inter - Sasuolo 0:1

(Berardi 90+5.p)

Atalanta - Đenova

Bolonja - Kjevo

Frosinone - Napoli

Verona - Palermo

Torino - Empoli

Sampdorija - Juventus

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    10. januar 2016 | 15:33

    Ljajic je odigrao odlicnu utakmicu,ali je Consigli A. branio kao nenormalan!

  • Doktor PFK

    10. januar 2016 | 15:12

    A koliko je utakmica dobro odigrao, odma kako ne los igrac covek imao samo los dan.Glavu gore Ademe.

  • Mrcke

    10. januar 2016 | 15:32

    Prvo on nije nas, njegova zemlja je Turska. To je njegova izjava, posle nepevanja himne....a sto mi kreteni to zaboravljamo, zato nam je i ovako. On igra za Srbiju, jer nema za koju drugu u seniorskoj konkurenciji. Tako da, bas me briga za Ljajica i sto promasuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA