POTVRĐENO: Katai i Jovanović imaju milionske ponude na stolu!

 
  • 7

Aleksandar Katai i Vukašin Jovanović nalaze se na meti nekoliko klubova, imaju i zvanične ponude, ali Zvezdan Terzić ističe da oni nisu na prodaju

Na adresu Crvene zvezde stigla je ponuda Bordoa za Vukašina Jovanovića koga želi Bordo, koji je poslao i zvaničnu ponudu, što je potvrdio direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Istina je da smo dobili ponudu od Bordoa na 2.100.000 evra i 20% od naredne prodaje za transfer Vukašina Jovanovića, međutim moraćemo da se Francuzima zahvalimo na ovoj ponudi. Nije razlog u visini ponude, ne želimo ni da pričamo o ceni.

- Jednostavno Vukašin Jovanović nije na prodaju i on ostaje u Crvenoj zvezdi da osvoji šampionsku titulu i pomogne svom klubu da uđe u Ligu šampiona ili Ligu Evrope - rekao je Terzić i objasnio zašto mladi štoper nije na prodaju.

>>> Aplauz za Grujića u Pioniru, navijači ga dočekali posebnom navijačkom pesmom! (VIDEO)

- Realizacijom transfera Marka Grujića u Liverpul za 6 miliona evra stabilizovali smo finansijsku situaciju u klubu i nijedan igrač koji je jesenas imao značajnu minutažu nije na prodaju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jovanović nije jedini koji ima ponudu na stolu.

- Ista je situacija i sa Aleksandrom Kataijem, jer i za njega imamo konkretnu milionsku ponudu - rekao je Terzić.

- Transfere Jovanovića i Kataija smo spremali kao alternativu za rešavanje finansijske situacije u slučaju da je propao transfer Marka Grujića. 

- Prošlo je vreme kada su igrači iz Crvene zvezde odlazili za sitan novac ili raskidima arbitrazne komisije na štetu kluba. Crvena zvezda i naši igrači će ponovo biti cenjeni u Evropi - poručio je Terzić i najavio pojačanja u narednom periodu.

- Sada nam je fokus na daljem jačanju ekipe i dovođenju kvalitetnog štopera i defanzivnog veznog igrača, da bi se na vreme spremili za kvalifikacije za Ligu šampiona - zaključio je generalni direktor crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pana

    9. januar 2016 | 21:29

    Terza,iskreni i pravi navijaci prepoznaju tvoj rad,samo napred,znamo sta je cilj u Evropi! Bozovic da ostane sto duze!

  • Omoljica-manjaca

    9. januar 2016 | 20:59

    Bravo Terzicu

  • @Žika Živac@

    10. januar 2016 | 10:47

    Tako se to radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA