Legendarna atletičarka i svetska prvakinja šokirala izjavom posle doping skandala!

 
  • 0

Legendarna španska atletičarka Marta Domingez

Legendarna španska atletičarka Marta Domingez nedavno je bila u centru pažnje svetske javnosti kada suspendovana zbog dopinga.

Bivša prvakinja sveta dobila je zabranu bavljenja atletikom tri godine, a sada je šokirala javnost i izjavom povodom celog događaja.

Ona se brani i smatra biološki pasoš ne može da bude siguran dokaz da je koristila doping, a objašnjenje ne vidi.

- Ne znam zašto sam kažnjena. Ne znam da li sam ja crna ruka ili šta, ne mogu da nađem objašnjenje. Ono šta znam da je u pitanju osoba koja želi da me jebe - rekla je Marta Dominges.

- Niko neće da uzme tu medalju i ta zvanja. Boli me, ali ja znam šta sam, šta i koliko me je koštalo. Pobedili su u mom srcu i mojoj glavi. Ta kazna je bezvredna, i ja sam nevina - istkla je Domingezova koja je ''otvorila dušu'' posle doping skandala.

Marta Domingez je osvojila zlato u stiplu 2009. godine na Svetskom prvenstvu u Berlinu, a godinu dana kasnije je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu.

CAS je naredio da se diskvalifikuju svi njeni rezultati od avgusta 2009. godine do jula 2013. godine, a kazna za trenutno 40-godišnju Španjolku ističe 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA