Šta Zvezda planira dok se bude igrao Kup Srbije? Imaće probu za Ligu šampiona...

 
  • 17

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić najavio nekoliko jakih provera za tim Grofa Božovića

Iz Kupa su ispali, ali samo čudo može da spreči Crvenu zvezdu da ne postane šampion Srbije i obezbedi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Velikih 25 poena viška u odnosu na najbližeg pratioca i 26 koraka dalje od Partizana, crveno-belima donosi nešto mirnije proleće gde na miru mogu da se uigravaju za evropske mečeve.

>>> Grof Božović: Obožavam Putina jer će spasiti svet, a ja za 2 godine idem što dalje odavde!

Prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića, Zvezda neće previše žaliti za ispadanje u Kupu od Borca, jer je program već spreman dok ostali budu igrali to takmičenje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U terminu kada budu igrane kup utakmice mi ćemo gledati da odmerimo snage sa klubovima koji će nam stajati na putu ka Ligi šampiona.

- To su klubovi iz Češke, Poljske, Rumunije... Više nam otvara oči jedna jaka utakmica, nego pet slabih - rekao je Terzić za Informer.

Podsetimo, crveno-beli su sredinom novembra sa drugim timom, odnosno bez A i mladih reprezentativaca, gostovali Ludogorecu. Izgubila je Zvezda 3:1, a jedini gol je postigao Mičel Donald.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    6. januar 2016 | 15:13

    Ja kao navijac Partizana bih licno voleo da ove godine gledamo vecite,ako ne u LS,barem u LE,de bi oba tima mogla da naprave nesto...Partizan je vec pokazao da moze da dopliva do kraja,a Zvezda bi s obzirom na rezultate u prvenstvu mogla da pokusa isto,sto bi bilo pre svega bitno sa srpski fudbal,ako je taj termin jos upotrebljiv.

  • zvezdas

    6. januar 2016 | 18:01

    Grobarcici , ostalo vam je samo da kukate . Zvezda ce dominirati godinama i igrace Ligu Sampiona .

  • Deki Pfc

    6. januar 2016 | 14:21

    Imaće probu za "kvalifikacije", prvo skoči pa kaži hop.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA