ROSI OPTUŽUJE LJAJIĆA: Pominjao mi porodicu, zato sam ga tukao!

Neki italijanski sajtovi tvrde da je Ljajić vređao bolesnog Rosijevog sina, iako je 28-godišnji Dario, srećom, sasvim zdrav?!

  • 0

Doskorašnji trener Fiorentine Delio Rosi rekao je da žali zbog incidenta u kojem je udario igrača Adema Ljajića, ali da zahteva poštovanje prema klubu i svojoj porodici.

- Žao mi je, izvinjavam se građanima Firence, igračima, klubu i Ljajiću. Nikada u karijeri nisam udario nekoga, ali zahtevam da se poštuju klub koji treniram i moja porodica. Zato sam tako reagovao. Neke granice moraju da postoje. Ako mi neko pominje porodicu, ne mogu da se pravim da nisam čuo. Platiću cenu za svoje postupke koji su bili sramotni, ali sa ljudske strane su razumljivi - rekao je Rosi italijanskim medijima.

Pojedini italijanski mediji objavili su da je Ljajić prilikom izlaska sa terena pomenuo i Rosijevog sina koji je, navodno, oboleo od Daunovog sindroma.

Kao da imaju sposobnost čitanja sa usana, ti sajtovi su objavili da je Ljajić, negodujući što je zamenjen, rekao Rosiju kada je došao na klupu:

Retardiraniji si od svog sina!

To je preneo čak i visokotiražni španski sportski list "As", a na njega se poziva hrvatski portal 24sata.hr.

Međutim, italijanski sajt calcio.fanpage.it, koji se poneo profesionalno baveći se tom informacijom, ukazao je da Rosi ima potpuno zdravog sina Darija (28) i još dve kćeri.

- Moj otac za 28 godina ruku nije digao na mene. Ne zna šta mu je bilo. Ono sigurno ne bi uradio bez ikakvog razloga - izjavio je Dario za jednu italijansku radio stanicu.

Portal 24sata.com objavio je i izjavu hrvatskog fudbalera Igora Budana, koji je s Rosijem sarađivao u Palermu.

- On je dobrica. Veoma je povučen. Iz njega treba izvlačiti reči - rekao je Budan o Rosiju.

- Teško mi je što odlazim, došao sam da se pozdravim sa Firencom. Nažalost, moja avantura sa Fiorentinom je završena - priznao je Rosi.

U prvim reakcijama posle incidenta Rosi se našao na žestokom udaru kritike javnosti i kolega.

- Javilo se mnogo lažnih moralista da pričaju o incidentu, a da prethodno nisu čuli moju stranu priče. Postoji jedna izreka koja kaže da prvo morate da hodate u nečijim cipelama dva dana kako biste mogli da sudite o toj osobi. Nekada reči nanose veće rane od mača. Nikada u životu nisam podigao ruku ne svoje ili tuđe dete - istakao je bivši trener "ljubičastih".

Rosi je zbog incidenta dobio tri meseca suspenzije, dok je Fiorentina kaznila Lajića tako što ne može da igra u dva kola do kraja sezone.

Disciplinski organi Serije A kaznili su Fiorentinu sa 15.000 evra, jer su navijači na meču sa Novarom vređali Ljajića na nacionalnoj osnovi, uzvikujući mu: "Ciganine! Ciganine!".

(Telegraf.rs / Izvori: Tanjug, 24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA