NOLE ODGOVARAO FANOVIMA: Čekam pivo bez glutena, odluka o svadbi pašće spontano

 
  • 0

I sam sebe iznerviram sa drop šotevima *** Najsrećniji momenat je bio osvajanje Vimbldona, a najtužniji poraz od Nadala u Pekingu

Osim što je najbolji teniser sveta, od ostatka zvezda belog karavana razlikuju ga i neki maniri i sjajan odnos koji ima sa svojim fanovima. Novak Đoković ume da se zabavlja na terenu i van njega, ne gleda na navijače kao na sporedni faktor, voli da je sa njima u kontaktu i često ume da podeli životne dogovoštine sa svojom navijačkom armijom. Tako je izdvojio vremena i da odgovori na neka od najzaniljivijih pitanja koja su mu obožavaoci uputili putem njegovog zvaničnog sajta. Davao je iskrene i zanimljive odgovore u šta možete da se i uverite.

Nole kakav je osećaj biti najbolji i da li ti oseća koliko mi tebe volimo? (Miljan Mladenović)

- Hvala na pitanju i podršci. I zaista cenim i jako sam zahvalan što ima toliko mnogo ljudi koji prate i poštuju moj rad. Naravno da osećam vašu podršku i nadam se da ću vas i dalje uveseljavati mojim uspesima.

Koji su ti glavni ciljevi u nastavku karijere? (Marzan Serikpajeva)

- Ciljevi su mi da osvojim Rolan Garos i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Radim na tome i definitivno ću uraditi sve da ih ostvarim.

Kada će doći kod nas na piće? (Kafe „Karpediem“)

- Raspitaću se za kafić i nadam se da ćemo se u skorijoj budućnosti videti. A, nadam se da ćete vi potruditi da do tada uvedete pivo bez glutena – rekao je Nole kroz osmeh.

Kad ćeš posetiti strica u Izvorskoj ulici? (Mihajlo Piper)

- Ne znam kada ću, ali s obzirom da ne viđam strica toliko često koliko bih želeo, mogao bi ti da odeš do njega i da ga pozdraviš, pošto ste komšije.

Koji ti je najsrećniji, a koji najtužniji događaj u karijeri? (Antoška Nole)

- Sreća po mene, pa sam na terenu imao mnogo više srećnih i lepih, nego tužnih momenata u karijeri. Zato se trudim da uvek razmišljam o tim lepšim i srećnijim događajima, nego onima koji to nisu. Jedan od najsrećnijih, verovatno i najlepši momenat u karijeri, je bio osvajanje Vimbldona. Što se tiče tužnih trenutaka, izdvojio bih onaj tragičan poraz od Nadala u polufinalu Olimpijskih igara u Pekingu pre četiri godine.

Čime ćeš da se baviš u životu kada završiš tenisku karijeru? (Moran Nojman)

- Najnormalnije i najprirodnije da ostanem u tenisu, da ostanem u sportu uopšte. Zato što volim tenis i što sam njemu posvetio ceo život. Probaću i da budem aktivniji u radu moje humanitarne fondacije i pokušaću da pomognem deci da ostvare svoje snove i da slede moj primer kao motiv.

Zašto čučiš na terenu, neporedno posle završetka meča? (Selin Ruar)

- To radim još od kada sam dete jer me podseća na neke bezbrižne igre u detinjstvu i sviđa mi se da vidim sebe na velikom ekrenu na terenu u toj pozi.

Zašto često igraš drop šot i najnapetijim trenucima? (Tea Glizijan)

-Interesantno pitanje! Čak i sam sebe nekada iznerviram kada ga odigram, ali to je nešto što je jače od mene. Igrao sam ga u mnogo teških i napetih mečeva u karijeri. Volim izazov i pretpostavljam da je to ono što me privuče da odigram tako nezgodan udarac u nezgodno vreme.

Da li planiraš uskoro da se ženiš? (Ivana Vasić)

- Pre svega hvala na lepim željama i na podršci. Smatram da je ljubav veliki pokretač i da ćemo Jelena i ja spontano doneti odluke vezane za našu budućnost. Jelena je moja velika podrška i zajedno ćemo doneti tu odluku.

(Telegraf.rs / Izvor: novakdjokovic.com)

Video: I Delije i Grobari skandirali zajedno Robertu Prosinečkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA