REAL STIŽE PO JOŠ JEDNOG HRVATA: Madriđani odvode Dinamov biser (VIDEO)

 
  • 1

Od skoro punoletni momak je sazvao konferenciju, rekao da ide iz Dinama, i to je bio dovoljan znak da glavni skaut madridskog kluba krene po talentovanog vezistu

Mediji u Hrvatskoj prenose da su predstavnici madridskog Reala stigli u Zagreb kako bi obavili pregovore sa Dinamom o transferu 18-godišnjeg Anta Ćorića, kog inače već neko vreme prate Porto i Mančester Siti.

U Realovoj delegaciji bio je i glavni skaut kluba, a razgovori će biti obavljeni i sa porodicom igrača.

Međutim, problem je taj što je izvršni direktor kluba Zdravko Mamić još u zatvori, i predstavnici Reala ne znaju s kim bi trebalo da pregovaraju, ali sve i da Mamić izađe iz zatovra, ne sme da nastavi da vodi poslao u klubu.

Vezista je sa pet godina počeo da trenira fudbal u Dragovoljcu potom je prešao u Zagreb, odakle 2009. godine odlazi u Red Bul Salcburg. U leto 2013. došao je u Dinamo, a nastupio je za mlađe reprezentacije.

A photo posted by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

Mladi fudbaler je još početkom novembra sam sazvao konferenciju za medije, kojima je obelodanio da želi da ode iz Dinama.

- Gotovo je, želim da odem iz Dinama! Ovo više nema smisla. Sećam se dobro toga, bio mi je to jedan od najsrećnijih dana u životu jer neizmerno volim Dinamo. Nakon tog potpisivanja ugovora, sve se promenilo. Stručni štab zahladio je odnos prema meni, niko sa mnom više ne razgovara, niko me ne shvata ozbiljno. Više ne idem srećan na treninge, izgubio sam volju uopšte da dolazim. Zato mislim da bi najbolje bilo da me puste i da negde počnem da igram. Ne razumem; ako su govorili da sam takav talenat, zašto me tako ignorišu, kao da ne postojim.

A photo posted by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

- Juče je Zdravko Mamić prošao kraj mene kao da ne postojim. Nije me ni pogledao a kamoli pozdravio. Zato ne verujem da će me primiti na razgovor. A kad smo dolazili iz Salcburga u Dinamo, imali smo veliko poverenje u njega, obećavao nam je svašta... Sad vidim da smo se prevarili - rekao je vezista, koji od tada nije promenio mišljenje.

Na konferenciji se potom pojavio i Zdravko Mamić koji je rekao da će uraditi sve da Dinamov biser ostane na Maksimiru. Igrao je više, nekoliko puta startao i u prvih 11 i pokazao sav svoj potencijal.

To ipak ništa nije promenulo, jer Ćorić i dalje želi da ide, a u Realu će ga dočekati sunarodnici Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Suho ko barut

A photo posted by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

A photo posted by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA