REAL SITNO BROJI: Rekorder Ronaldo najavio titulu u Madridu (VIDEO)

 
  • 0

Portugalac postigao 57. gol na 52. meču u pobedi nad Seviljom (3:0). Barsa večeras za ostanak u životu protiv Rajo Valjekana

Real je brzo preboleo ispadanje iz Lige šampiona i sa 3:0 (1:0) ubedljivo savladao Sevilju, praktično osiguravši titulu tri kola pre kraja, na poslednjoj "mini" u finišu prvenstva.

Junak susreta bio je Kristijano Ronaldo, koji je uvodnim golom postigao 57. pogodak u sezoni, što je njegov novi najbolji rezultat kada su golovi u jednoj sezoni u pitanju. Perfektni egzekutor je u 18. minutu povećao svoju granicu, a zanimljivo da je do cifre 57 stigao na 52. susretu, što i dalje znači da Ronaldo postiže gol na svakoj utakmici, pa i češće.

Kraljevski klub je preko Karima Benzeme, drugog strelca ekipe Žozea Murinja, na kraju ubedljivo porazio tim iz Andaluzije i bar do večeras pobegao Barseloni 10 bodova na tabeli.

Ukoliko Katalonci ne pobede kasnije Rajo Valjekano, Madriđani će moći da proslave novu titulu, u suprotnom, trebalo bi da osvoje još dva boda u poslednja tri kola, pod uslovom da Katalonci savladaju sve rivale do kraja.

Real Madrid - Sevilja 3:0 (1:0)

(Ronaldo 18, Benzema 49, 53)

TABELA: Real 91, Barselona (-1) 81, Valensija (-1) 55...

(Telegraf.rs)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA