Kako će na ovo reagovati navijači Olimpijakosa: Zoran Erceg u Panatinaikosu?

 
  • 0

Srpski reprezentativac slobodan je igrač još od kraja prošle sezone i isteka ugovora sa Galatasarajom

Krilni centar srpske reprezentacije Zoran Erceg na pragu povrataka u Grčku. Međutim kako prenose grčki mediji, Erceg se neće vraćati u svoj bivši klub Olimpijakos, već će pojačati ljutog rivala ekipu Panatinaikosa.

>>> Raduljica razneo Žalgiris, Fener se provukao protiv Himkija! (VIDEO)

Grči mediji prenose da je naš krilni centar želja atinskih Zelenih, koji planiraju da se do kraja ovog meseca dodatno pojačaju na poziciji četvorke. Eventualnim angažovanjem Ercega, Đorđević želi da rastereti Džejms Gista i Adonisa Focisa. S obzirom na svoje ofanzivne karakteristike Erceg je idealan i za ''uparivanje'' sa Raduljicom ili Kuzmićem.

Trenutno na tržištu, Erceg je najtraktivnije ime na poziciji krilnog centra. Takođe, Panatinaikos nema problema sa brojem stranaca u timu, tako da nema prepreka koji bi mogle da problem prilikom eventualne saradnje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Srpski reprezentativac letos je bio jedno od najtraženijih pojačanja. Redom je odbijao ponude Reala, Makabija, Crvene zvezde, Cedevite, Kuće Laboral i Galatasaraja. Ostaje da se vidi da li će ponuda Panatinaikosa biti odgovarajuća, ali i kako će odreagovati navijači Olimpijakosa, kluba čiji je dres nosio u periodu od 2008. do 2011.godine.

(Telegraf.rs/Izvor:sportdog.gr)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA