Beograd domaćin EP u fudbalu na pesku?

 
  • 2

Ovu vest najavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otkrio da bi Beograd mogao da bude domaćin prvenstva Evrope u fudbalu na pesku.

Udovičić se u Ujedninjenim Arapskim Emiratima sastao sa potpredsednikom Asocijacije za fudbal na pesku Džonom Kuskom, koji je takođe i član FIFA odbora.

- U toku su završni pregovori oko Euro kupa u fudbalu na pesku, koji bi se održao sledeće godine u Beogradu. Očekujem da to bude krajem juna, uskoro ćemo obavestiti javnost o tačnom datumu - rekao je Udovičić prilikom posete.

On je posetu iskoristio i da se sastane sa generalnim sekretarom za omladinu i sport UAE Ibrahimom Abdulmalikom.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

- Mnogo toga smo uradili za ovih godinu dana što je pokazatelj dobre saradnje dveju zemalja. Nastavićemo istim tempom i u budućnosti razmenjivati znanja i iskustva u ovim oblastima jer je to ključ napretka. Važno je da imamo zajedničke ciljeve, a to je da, između ostalog, popularizujemo sport kao način života u svojim zemljama, razvijamo infrastrukturu, a da za mlade obezbedimo zdrav i pozitivan ambijent, da ih povežemo kroz razmene sportista i studenata i da ova saradnja i prijateljstvo sa UAE budu podignuti na još viši nivo - zaključio je Udovičić.

Delegacija UAE posetila je u novembru prošle godine Beograd, tokom trajanja Sajma sporta, kada je potpisan Memorandum o razumevanju u oblastima omladine i sporta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ozon

    9. novembar 2015 | 08:48

    Pa zar nije normalnije da organizujemo fudbal na vodi ?

  • Перагеније

    9. novembar 2015 | 16:54

    Уф, у песку може бити свачега...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA