Otkriveno šta je Ronaldo šapnuo treneru Pari Sen Žermena!

 
  • 0

Barem list "Le Parizijen" tvrdi da je otkrio šta je Portugalac rekao Blanu

Mnogo pažnje izazvao je momenat nakon meča Lige šampiona između Reala i Pari Sen Žermena, kada je najbolji fudbaler madridskog kluba Kristijano Ronaldo prišao treneru pariskog kluba Loranu Blanu i sa rukom preko lica nešto rekao.

Blan je odbio da prokomentariše šta mu je tačno Portugalac rekao nakon što je "kraljevski" klub slavio minimalnim rezultatlom.

Prema pisanju "Le Parizijena", Ronaldo je Blanu rekao:

- Vaš tim igra jako dobro. Voleo bih da radim sa vama.

Koliko je ovo tačno saznaćemo tek u narednom periodu, a vlasnik PSŽ-a Naser Al Kelaifi upitan je o eventualnom dolasku Portugalca na "Park prinčeva".

- Ronaldo ima ugovor sa Real Madridom i mi to poštujemo. U slučaju da pregovaramo, to bi bilo u strogoj tajnosti. Ali sada sigurno ne pregovaramo sa Ronaldom - rekao je Al Kelaifi.

U prethodnom periodu se itekako spekuliše da bi Ronaldo mogao da nastavi karijeru u nekom drugom klubu, iako je njegov agent nekoliko puta isticao da će Portugalac penziju dočekati u Madridu.

I tokom prethodnog prelaznog roka spekulisalo se da će Portugalac preći u prebogati pariski klub. Šta bi moralo da se dogodi da bi ovah prizor postao realnost?

Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA