Mihajlović duhovito odgovorio Berluskoniju na opasku da bi i on mogao da igra za ovakav Milan

 
  • 6

Ekipa Milana sa dve uzastopne pobede počela je svoj put ka vrhu tabele, a Siniša Mihajlović nema strah da će uspeti da ostvare cilj

Fudbaleri Milana uspeli su da se vrate iz opasne zone na tabeli i da sa dve pobede stignu do osme pozicije. Trener ekipe Siniša Mihajlović bio je pred otkazom, ali se ekipa nekako trgla i uspela da pobedi na dva meča i time bar malo sačuvala mir i smenu trenera.

Mihin Milan ponovo pobedio, Basta postigao autogol u porazu Lacija, Roma ponovo prva! (VIDEO)

Mihajlović je dugo bio na udaru medija, ali i predsednika kluba Silvija Berluskonija koji je prozivao srpskog trenera rekavši da bi i on mogao da igra za ovakav Milan samo da ima više vremena , prenose italijanski mediji.

Odgovor Mihajlovića bio je fenomenalan

- Ako je tako, onda imamo sreće zbog činjenice da je zauzet - rekao  je duhovito Mihajlović  i dodao:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Nisam zabrinut za sebe jer sam navikao da igram i radim pod pritiskom, a celokupna situacija možda više šteti igračima. Osvojili smo sedam bodova iz poslednje tri utakmice, očekujemo povratak još nekoliko ofanzivaca posle povreda, pa bismo tada mogli da počnemo malo da se zabavljamo. Spomenuti igrači su oni koji na terenu prave razliku. I dalje je patnja popeti se na brdo, ali postaje sve lakše kako vreme prolazi - rekao je srpski trener.

(Telegraf.rs)

 

Video: Najbolji potezi meča Napretka i Mladosti u prvom poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    30. oktobar 2015 | 08:07

    ma nemojte nas ubedjivati da je Mihajlovic neki trener ...prosjecno trenersko znanje i nije za velike klubove.Njegov domet su mali i nebitni klubovi poput Zvezde , rada ,crvenke , surdulice...budimo iskreni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA